Autókkal soha nem üzleteltem,másból vót a biznic régen.
Lényeg a lényeg,autóból még soha nem sikerült 0-ra sem kijönnöm,mert mindig megcsináltam az összes vasat normálisan saját használatra,így mindig az új tulaj járt jól.
Egyébként szerencse hogy nem állunk úgy,hogy kényszer az eladás. Ha megmarad akkor úgy is jó,csak az éves költségét másra is el lehetne költeni. (nyaralás,motoros túrák) Meg az igazat megvallva két év alat az a 3800 pár km hát.... Szóval nem sok.
Soha nem csináltam még ilyet,de az adatlapomon a fehér kivételével amit látsz azt én követtem el ha onnan esetleg kapsz ihletet
Valamint Ábrus is tud mutatni pár fotót ha megvan még neki
2 flakon kék kb 2000 1 flakon fehér 1000 akkor sacc/kb 3500 csiszolóval 1 ütt lefújod kékkel és megkéred a a szomszéd 90 éves Rozika nénit remegő kezével 1 kicsit fújja meg fehérrel
Sziasztok mindenkinek! Bocsi,tudom nem szoktam köszöngetni,csak beleugatok néha-néha valamibe ha úgy érzem tudok segíteni.
Nem mondom h rendszeresen olvasgatlak titeket, de bekukkantok időnként pár oldal visszaolvasása erejéig még ha nincs is hozzászólásom, időhiány miatt,meg ugye nem is nagyon tudok mit mondani így h nem vagyok napra kész h mi történik veletek.
Néha azt mondom h hál"isten" mert rendszerint sok a tennivalóm,néha meg elgondolkodom azon h minek is töröm annyira magam,mikor más a szoci segéllyel is baromi jól elvan.
Igen,megyeget a bolt,műhelyem szinte 100% ban kész,kb 10 jármű tárolására alkalmas hely kész.
Az év végi nagyobb hajrá megvolt,most december- januárra kicsit kevesebb a meló mint minden évben,de legalább van egy kis pihi.
Szégyellem is magam,ebben a szezonban talán 1000 km került a motorba.
Mindig útba van,sohasincs helye,de ha nem lenne itt olyan lenne mintha kihúznák egy pár fogamat egymás mellett
Nem akarok hülyeséget mondani, szerintem Feribácsinak biztos van kéznél legalább 2 600-as csap és megnézi neked.
Méretileg nem emlékszem de könnyen megeshet hogy felmegy helyette.
Az nem baj,,A hátuljára kva jól fizet a biztosító!
Távol álljon tőlem az okoskodás,de egy próbát megér a biztosítékok átmozgatása.Ha balesetveszélyes,vagy motorra veszélyes meghibásodás történik,bonyolultabb autónál /fék index szervó/ jelet küld az "agynak" ami sofőrnek jelez,vagy le is állítja a motort ha az egy biztosíték akkor is
Lényeg a lényeg,autóból még soha nem sikerült 0-ra sem kijönnöm,mert mindig megcsináltam az összes vasat normálisan saját használatra,így mindig az új tulaj járt jól.
Egyébként szerencse hogy nem állunk úgy,hogy kényszer az eladás. Ha megmarad akkor úgy is jó,csak az éves költségét másra is el lehetne költeni. (nyaralás,motoros túrák)