Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szülinapi torta. Kinder tejszelet ízesítéssel drágámtól
Hogy te meg elvidd kirándulni?
Állítsd be magad önfeláldozó mártírként
2016 nyara... nem is biztos, hogy élünk meg akkor... ismersz, nem tervezek ilyen hosszú távra soha.
A mában kell elni, az a biztos
(igazából ha nagyon akarnám akkor megoldható lenne de mivel önként lemondott az asszony a konyhabútorról 16-ig a cél érdekében, így nem tehetem meg hogy én meg........ )
Nekem mindössze ez annyit jelent hogy jövőre csak kisebb eseményekben tudok részt venni de utána már (mivel havi +56e megmarad) jóval szabadabban gondolkodhatok.
Hát ezt szomorúan hallom.
Motoros társaságunkból lassan 0 lesz azok száma, akik motorra is ülnek néha.
sziasztok!
Jo reggelt!
Jó reggelt.
Nekem 17 márciusra van ugyanez.
Olya 2-2,3 körül kell majd mellé rakni az önkéntes pénztárból akkor kivett zséhez.
reggelt
Benne lennék de sajna jövőre nem fér bele nagyon semmi ilyesmi.
Mostantól 1,5 évem van rá hogy összekapjak 2M-t így némi megszorítások léptek életbe. (16 májusban lejár a 4 év lakáskassza és akkor lezárnánk a lakáshitelt)
Szóval 2015-ben nem tervezek ilyesmit. (utána viszont mehetünk mert szabadság lesz )
Na irány aludni após kitörte a nyakam
Bazze 1 hete járok csak szar panoráma kép
Dubrovnikba nekunk is le kene ugrani... mit gondolsz?
Megnézegettem a képeket a galériádban, minden elismerésem.
Én nem bízom abban hogy a szegecsek deformálják a tárcsát. A bal oldali hibátlan, a jobb oldaliban van 4 tized.
ha valakinek kell a bal, mert az a rossz, akkor szívesen átadom.
Hátha... Ártani nem használ.
Mégis csak vagy 10 évet állt mielőtt megvettem.
Azt esetleg még megpróbálom vele ha le lesz véve hogy munkahelyen megnyomatom gőzzel, az biztos hogy kiviszi a koszt-fékport vagy oxidot ha esetleg az lenne a szegecsek alatt. (meg tágulhat is a hőtől ide-oda ha akar)
Aztán ha tiszta akkor lehűtve megütögetem innen-onnan hogy hátha, de nagy reményeket nem fűzök hozzá.
Igen szerintem a szegecseknél kellene megpróbálni. Lehűteni hogy összezsugorodjon, féktisztítóval befújni megmozgatni aztán levegővel kifújni a résekből a port...
Megvan még a két FZR tárcsám is amit köszörültettem annak idején.
Előtúrtam őket de azokat sem lehet megmozdítani a szegecseken.
Gondoltam rá hogy átszegecselném őket lazábbra, oldható szegeccsel de 1500Ft körül van a szegecsek darabja és ha nem feszül és hullámos marad akkor kidobott pénz.
A szegecseknél próbáljam kitakarítani?
Vagy áztassam valami oldószerben?
Így van, a szegecseken nekem sem mozdul semmit.

Ha kiórázom a gyűrűt (magát a betétek által fogott felületet) az óra deformitást mér, akkor az nem hinném, hogy a szegecsek miatt van. ütés, hősokk, stb. lehet az oka. De a végeredmény ugyanaz: rázza a motort.
Az óra nem hazudik....
Nem mindegy mert drága alkatrész. Lehet hogy be van állva egy pozícióba. Ha ki van takarítva és megjáratva akkor lehet hogy jó lesz. Ha úgy sem akkor el van vetemedve azzal már biztos nem lehet mit csinálni csak cserélni.