Motor féktárcsánál nem a kopottság szokott a baj lenni hanem hogy elvetemedik és ütni kezd. Nekem a gtr-en mind a kettő újszerűnek látszik, vastagságra alig hiányzik belőle de mint a vidin látszik, a jobbos mégis üt elég durván. (hazafelé jövet már eléggé rángatott fékezés közben )
Nem gondolom hogy a Nissin vagy a Brembo ne ott gyártatná.
Eleinte nekem is ilyen fenntartásaim voltak velük szemben de olvasgatva a külföldi fórumokat láttam hogy sokan vettek már évekkel ezelőtt is és nem panaszkodtak rájuk, volt aki több garnitúrát is elhasznált gond nélkül, ezért is mertem sanyának megrendelni. (mondjuk az állásban nem hinném hogy elkopna )
A kivitelezést látva tökéletes minőségű munkának látszik, ha a kezembe adnák hogy ez gyári-e vagy nem, nem tudnám megkülönböztetni.
Egyedül az anyagminőségben lehetne különbség de mivel fékcuccról van szó így nem gondolom hogy meg mernék kockáztatni a sz&rabb minőséget úgy, hogy a világ nagy részére embertelen mennyiséget adnak el belőle. (usába sok megy)
Gondolom ha híre menne hogy sz&r akkor nem venné tőlük senki, azt meg
ők sem akarnák.
Hát nem is tudom... lehet, jobban bíznék egy kopott eredetiben, mint egy új kinai vacakban.
A kicsi kínai mindent lemasol, de eddigi tapasztalatom szerint minden xarabb volt, mint az eredeti, mért pont itt lenne másképp?
Egyébként én most pont ott tartok hogy kéne vennem egyet (mint látszik) de 20e lenne a bontott pár (zx6r-é) ami szerencsés esetben jó, rosszabb esetben meg már te is tudod.
Kínából 170$ lenne az új pár ami vámmal (ami valójában nincs 150 Euroig, ezért csak a 27% áfát kell kifizetni) együtt kb. 50e Ft lenne.
Ha most épp nem lennék (még 1,5 évig) ilyen (sz&r) helyzetben akkor nem is lenne kérdés hogy az újakat rendelném de most sajna lehet fel kell dobnom egy pénzt és bízni a sikerben. (egyébként annak idején már sikerült vennem bontott de tényleg jó tárcsákat az fzr-re bár megeskettem a csávót hogy tényleg nem ütnek)
Ez mondjuk nem a Fazer hanem az FZR/régi FZ fórum de persze attól még tudhatnánk.
Az meg sajnos szerencse kérdése hogy a bontott még jó http://youtu.be/nWSNfqeWA9c
Helo
Én nem vennék féktárcsából használtat tuti. Az a életed, kitudja ki és hogyan használta stb.
Itt van 170$ új. állítólag jó ez a fajta. Ha rosszul tudom javítsatok ki.
Köszi.
Nem gondolom hogy a Nissin vagy a Brembo ne ott gyártatná.
Eleinte nekem is ilyen fenntartásaim voltak velük szemben de olvasgatva a külföldi fórumokat láttam hogy sokan vettek már évekkel ezelőtt is és nem panaszkodtak rájuk, volt aki több garnitúrát is elhasznált gond nélkül, ezért is mertem sanyának megrendelni. (mondjuk az állásban nem hinném hogy elkopna
A kivitelezést látva tökéletes minőségű munkának látszik, ha a kezembe adnák hogy ez gyári-e vagy nem, nem tudnám megkülönböztetni.
Egyedül az anyagminőségben lehetne különbség de mivel fékcuccról van szó így nem gondolom hogy meg mernék kockáztatni a sz&rabb minőséget úgy, hogy a világ nagy részére embertelen mennyiséget adnak el belőle. (usába sok megy)
Gondolom ha híre menne hogy sz&r akkor nem venné tőlük senki, azt meg
ők sem akarnák.