Érzésre csalós ám!
Ha van mélységmérős tolómérőd (ami rögzíthető) akkor meg lehet mérni.
Betekered a csavart ahogy volt és áttolod a főtengelyt koppig, aztán ahogy a képen van, a tolómérővel mélységet mérsz és rögzíted az értéket.
Most kihúzod a csavarnál fogva a főtengelyt és ráteszed a tolómérőt úgy ahogy az előbb is volt, ott lesz a hézag a mélységmérő alja és a blokkház között.
Ha pontos akarsz lenni akkor a hézagmérővel, amivel a szelephézagot is állítottad, meg tudod mérni a hézagot. (ha nem vagy ennyire precízen kíváncsi akkor leolvashatod a tolómérőről is)
Ez meg a legutóbbi túrám, erre-fel cseréltem le a Virago 535-öt egy FZS 600-ra. A túrán 4-en voltunk, volt egy ezres Fazer, egy 600-as Fazer, meg egy GSX. Én voltam a gyenge láncszem, és a majdnem 5 ezer km-en volt hogy kellett volna egy kicsit több erő, kicsit több gyorsaság... de azért szuper volt.
Szeretem az ilyen videókat, meg amikor így adják fel a hirdetést.
Maga a gép jól néz ki de ha már be akarja mutatni akkor kitolhatta volna a rét szélére hogy legyen valami egységes háttér.
Persze az is haladás hogy legalább a pipikéket szétzavarta a motor körül amíg felvette.
Összeraktam a gépet,megvolt a próbakör is,ugyérzem visszaköltözött néhány csikó!Igazából nem mertem huzni neki mert 4 fok van nálunk és nedves az aszfalt de érezhetöen erösebb.Az egyetlen probléma az alapjárat.Beállitom aztán felturázodik visszaveszem aztán pár spricc és megáll mer nem tartja az alapjáratort .
Ha van mélységmérős tolómérőd (ami rögzíthető) akkor meg lehet mérni.
Betekered a csavart ahogy volt és áttolod a főtengelyt koppig, aztán ahogy a képen van, a tolómérővel mélységet mérsz és rögzíted az értéket.
Most kihúzod a csavarnál fogva a főtengelyt és ráteszed a tolómérőt úgy ahogy az előbb is volt, ott lesz a hézag a mélységmérő alja és a blokkház között.
Ha pontos akarsz lenni akkor a hézagmérővel, amivel a szelephézagot is állítottad, meg tudod mérni a hézagot. (ha nem vagy ennyire precízen kíváncsi akkor leolvashatod a tolómérőről is)
Látom, tetszett Korfun a reptér melletti strand
http://youtu.be/yeL-HRl31B4
A kotyogásnál meg az a kérdés hogy mennyire, mert nem nagyon lehet észrevehető hézag. (0,2-0,3mm körül van gyárilag)
Maga a gép jól néz ki de ha már be akarja mutatni akkor kitolhatta volna a rét szélére hogy legyen valami egységes háttér.
Persze az is haladás hogy legalább a pipikéket szétzavarta a motor körül amíg felvette.
http://www.motorhirdetes.com/m...