Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvastad a mailt?
Azt h ebben az esetben vele fogok mindent festetni amit elvállalok és többé nem kell dolgoznom
jó reggelt!
Jo reggelt.
reggelt
Nem 25 hanem 35e volt.
Nekem az FZR-t 25-ért csinálta a srác úgy, hogy a helyi Fordnál volt fényező és onnan nyúlta az anyagot, a metálzöldet meg én adtam mert azt adta hozzá akitől vettem.
Hozzáteszem az oldalidomok csak feleakkorák mint az FZR-en és sem a vázat, sem a tankot nem kellett festenie.
Normális minőségben és anyaggal megcsinálva még haveri alapon sem jön ki 40-50e alatt.
telefonon se nyitja meg! gida komplet motort megcsinálják 20-ért! mit gondolsz róla?
asztalin megjelenik, tableten nem de így már vágom
Ez mi a tököm, Gida? Hogy ne csinálj weboldalt demó?
Ha én elmegyek szórakozni nincs az a hivatal amelyik megengedi a hazafele utat is biciklivel
Hát tulajdonképpen ez így van.
Egyébként a te költséged lófax, a súly adó meg a bizti oszt kész, mennyi, 20-30?
Az igazán sok az ertekvesztes szokott lenni, de nálad az már szinte nincs.
Eláll szépen a saját garázsban
Na azt kár volt eldobni. Jó vele menni,de neked mondjam? Pedig már lehet vele kocsmába is menni. Megengedték hivatalosan.
Egy kicsit sem, habár az kicsit fura h sokat vagyok egyedül
Az elején fel sem tűnt csak mostanában h nincsenek értetlenkedő emberek körülöttem
És mióta eldobtam a bicót hírtelen felszedtem 5-6-7 kilót
Ezt ne attól kérdezd aki még nem csinált ilyet
Ha a felszerelést kérdezed 60-100.000 el lehet kezdeni a legolcsóbb motyókkal + fényezőműhely és teljes felszerelése,mert ezeket mind szépen,szemét,és narancsmentesen le is kell lakkozni
Szia Gida! Nem hiányzik a Posta?
Köszi!

Nem vagyok nagy pálinkaivó,nálunk inkább a Vicus issza. Rendes asszony.
Egészségedre!
Ebbe meg almapálinka volt. Uhhh!
értem! és kb mennyibe van egy ilyen?