Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig sokkal jobban megy tőle a verda, és nem büdös. Én sokat használtam 3madba keverve* még a Vectrába (ez ám nem igaz, csak viccelek, T. NAVos olvasó )

*a kitalált személyek hasonlósága pusztán a véletlen műve
Akkor ha megkérjük Thomas-t,nála megüthetjük a cserét
Mostanában Mikepércsen ritkán járok
Debrecen esélyesebb (oda szeretnék menni )
Nem Józsi, de ami drága, az is lehet xar, de ami olcsó, az biztos, hogy az
Ha ismert, "népszerű" terméket veszel, legalább abban lehecc biztos, hogy a brand védelme miatt nem a legszutykabbat kapod, ha noname-t veszel, abba viszont minden befér
Az előírásokról: engem is hívtak már régen, hogy kell-e ISO9001 vagy mifaxom, én meg: ááá, én annak nem felelek meg úgyse... erre: nem is kell, csak fizessem ki, majd ők jól megtanúsíccsák
Ez kb. így műxik, én is hordtam az USA-ból származó HiFi-ket a MEEI-be, az is mind megfelelt (1992-t írtunk)

Á, de lehet, hogy velem van a baj, mindenben a rosszat látom meg, de te fel se vedd ismersz, nem?
Pedig kevesebbet eszik belőle, és hála az áfacsalásnak olcsóbb is jóval mint a dízel.
Pont, mert nem tudom eldönteni, szinte mind1. Az autómra elő van írva az LL-04, ez behatárolja, onnantól nem érdekes, Castrol oszt' csá, az van ráírva a szelepfedélre
Minden gyártó fényezi magát az biztos. KERMI-t kell megkérdezni az a tuti.
A dizelmotor eredetileg mogyoróolajra lett feltelálva
Idáig azért nem süllyedtem sosem.
Csak Békéscsabáig jár a volt kollegám.De mindegy mert ráér.Mikor jössz esetleg Debrecenbe,vagy Mikepércs felé?
És akkor ebből az derül ki hogy a termék nem jó?
Ezzel felfogással egyik gyártóét sem szabad megvenni mert átqrnak. (vagy van talán valami titkos belső tipped a színfalak mögül?)
Az érdekes az, hogy használtam már elég sokféle olajat mindenféle gyártótól (még Tescost is) de egyikről sem állíthatom hogy észlelhetően bármilyen téren rossz lett volna.
A motorokba pl. kizárólag azért nem teszek autóba való olajat mert nem vagyok biztos benne hogy a váltó kenését kielégítően végzi. (más nem tartana vissza)
A motorokba általában márkától függetlenül azt szoktam venni amelyiket a legolcsóbban be lehet szerezni és arra való. (itt van pl. a Mannol amit linkeltem, ha most kéne olajat cserélnem akkor annak ellenére hogy nem ismerem, simán megvenném mert olcsó és biztos vagyok benne hogy a hétköznapi felhasználásra időben cserélve tökéletesen megfelel)
Autóba szintén, mert ha megfelel az előírásoknak akkor miért ne lenne jó?
nos miután mindegyik hazudik. Méket. Amék a legnagyobbat hazudja, vagy amék csak kamuzik? Egyébként Te mi alapján választod a molos botodot, vagy azt amit a bömös csipeget? Én az előírás szerinti tipusúból a legolcsóbbat szoktam. Leszarva a márkát, meg a reklámot. ( pont azé mert hazudnak. Nem egy ATL kampányban vettem már részt, tudom mi a dörgés.
Nem szeretem leírni (mert az itt is marad) de Thomasz említette tegnap kis városom
Merre laksz?
No akkor megdumáltuk.
de, sztem az is megvan, csak nincs képen. Rémlik, mintha egy füle hibás lenne, de fel lehet azért tenni.
Azt odaadom hozzá
Az a helyzet hogy a többi alkatrész ritkán kell!
A kicsi boritás a lámpa feletti nincs már meg?
Már nem emlékszem mi is volt pontosan neked?
Szívesebben adtam volna oda 1ben az egészet de ha csak ez kell, tied. 5e?
Csak el kéne juttatnom... de postázgatni nem nagyon akarom.
Ja. Úgyis hazudnak
Egyébként elég "szépíteni" Elolvasva azt a gyönyörű FAQ-t, számomra ez jött le:
"Igen, gyártunk saját piacra, saját kitermelésből, mert így olcsóbb, mint megvenni. A javát elhasználjuk itthon, a maradékot, ami kicsúszik a specifikációból, azt eladjuk külföldre olcsó alapolajnak (aftermarket ) Ezeket Hollandiában dobozoljuk, mert így "Made in EU" és így még az uniós törvényeket is ki tudjuk játszani.
Amiért támogattuk amerikai barátaink háborús rablását, nekünk is átjátszottak egy iraki mezőt, azóta a bővült kapacitással meg tudjuk teríteni Ázsiát, az mindent megvesz, úgyhogy nem aggódunk a jövő miatt"
Ja és a feléböl mennyit engedsz? Törzsvásárloi kártyám van
Megvannak még az fzr maradékaid?A hátso két boritás és a lámpa feletti kis boritás érdekelne.
Remélem nálunk nem lessz ennyi egyszerre!