Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként nem csinálsz rossz üzletet mert ott voltam gyerekként amikor apám Pesten valami használtcucc boltban megvette mert tetszett neki, aztán meg jól nem is használta soha, csak dísz volt.
Szóval csak nekem makacskodik Akkor úgy néz ki beszédem lesz vele
Nem az mert nincs benne horgászzsinór.
Az nem baj, mivel te éltél együtt ezzel a jelenséggel.
Nálam a teszten talán egyszer vagy kétszer csinálta, aztán nem bírtam rávenni hogy mutassa meg megint. (szépen kiforgott 12e-ig)
Ez 1 igazi RAMBÓkés
De én azért fülelek
Ok köszi.
Ezt eddig is mondhattad volna és akkor már rég ezzel fűthetnél.
Szerintem nem kérek érte semmit mivel te tudod használni, nekem meg csak dísz a garázsban már vagy 25-30 éve.
Sziasztok
Kell a kályha ha nincs szükséged rá, csak találd ki mit kérsz helyette.
Időnként van hogy kinyomkodom ha hívnak. Aztán meg elfelejtem.
Gondolom szóltál volna ha kellene.
Még nincs. Hívtalak aztán de kinyomtál...
Kerti traktorra nem jó.
Ha neked cserélni kell valamiért akkor úgysem ezt fogod feltenni.
Akkor?
Csövitől sokadszor: előzmény
Arra is gondoltam és meggyanúsítottam a sztenderkapcsolót is.
Ezeken csak elméleti síkon gondolkodom mivel már nincs itt a gép.
Lehet kábeltörés kormánykapcsolóknál....
hát jó... de kidobni nincs lelki erőm... eladni nem hiszem hogy el lehet így úgyhogy egyenlőre csak pakolgatom jobbra balra
Ha belegondolsz akkor láthatod hogy csak a nedvesség árt a kezeletlen fémnek. Ha szárazon van tartva akkor bármeddig eláll rozsdamentesen.
Tapasztalatból mondom hogy amelyiknek már "mindegy" azt felesleges takargatni.
Értem.
Hát... nekem ki van szerelve belőle minden, tehát se tanksapka se benzincsap semmi nincs bennük... lehet hogy akkor olajjal át lötykölöm őket és úgy tárolom majd, de akkor remélhetőleg a műhelybe nem lesz bajuk. Igazából az egyik tényleg olyan hogy annak mindegy, mert eléggé horpadt meg agyon glettelt meg ilyenek de a másik az még teljesen jó, 1 darab pici horpadás van rajta, és nem rozsdás belül meg ilyenek, tehát ha ne adjisten a jelenlegi tankomat baleset érí akkor nem kell majd eBay-en kotornom hozzá valami elfogadható tankot.
Még annyi hogy a gumialkatrészeit (tanksapka, benzincsap gumibetétje és tömítései) célszerű lekenni szilikonzsírral vagy legalább lefújni szilikonsprével (sima gépzsír vagy olaj nem jó!) hogy ne száradjanak ki és keményedjenek meg, mert ha ez elmarad akkor az esetleges későbbi használatkor garantáltan folyni fognak.
Ha olyan helyen tartod ahol nem csapódik ki benne a nedvesség és nyitva hagyod hogy tudjon szellőzni akkor nem lesz semmi baja.
Nekem évekig a garázsban volt levett tanksapkával ahol télen is legalább +10 fok van. Mivel mindig száraz volt belül így nem lett rozsdás.
Tisztán olajjal esetleg át lehet öblíteni, akkor biztos hogy nem fog rozsdásodni.
Ha viszont bezárod a nedvességet (akár a levegő páratartalmát) akkor rövid úton tönkremegy.
hát... sajnos nem állok úgy anyagilag hogy vegyek 50 liter benyát arra a célra hogy beletegyem 2 használaton kívüli tartályba...