Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na Feribátyám hogy legyen?
És hogy volt jobb?Csutkával vagy kormánnyal kényelmesebb?
Így vettem, de én később visszaraktam a csutkákat (ki kellett próbálnom azt is )
Valaki nem tudja véletlenül hogy a CBR 929-esnek mekkora a villaszára? Mert találtam Sugomotor-éknál csutkát ami a felső híd alá van csavarozva, de a híd mellett kiemelkedik a híd főlé egy picit... csak nem tudom van e 43mm-es a csutka...
Jó köszi
Ilyen kiflim volt nekem is, a csavar nem a kormány alá esik, elfér.
Majt túrok neked képet
Reggelt
Egyébként meg mindenkinek!
Hali! Szerintem elfér előtte. vagy ha adsz neki annyi kiemelést, akkor pont felette..... Abban a két lukban, amiben az imbuszcsavar van, nem fér el a kiemelő? Anno én is megoldottam, szétfúrtuk a kormánykiflit. Most meg pont Ábrusnak csináltunk kiegészítőt, mert ő is fúrkált.
Levenném az idomot és csak egy kerek lámpát tennék fel mint amien neked volt.Csak nem tudom nem lenne utban a kormánycsapágy csavarja?
Az jó lenne biztos, de készülj fel, hogy a kormány nem fordul majd el az idomtól. A drótokat, csöveket is mind át kell fűzni.
Igaz úgy mondtam hogyy kösd párhuzamosan a lámpával,egyik vége ott is pluszon van,csak te a plusz vezetékre és az indexkapcsolóra kötötted,a lámpa elé.
De akkor most már jó lesz. .
A Feribá első képén levő befogó érdekelne ha jó a kiflimhez.
Ez az enyém.
Ha egy csavaros rögzitésű a befogó,és jól áll a kormány akkor nem kel furni.
Ha kétlukas a felfogató--akkor kel furni
Jó reeggelt mindenkinek
Feribának elözmény
Szebb napot
reggelt
hideg van
Az volt a kérdés hogy az ellenállást a +ra kell e kötni azt mondtad igen. Ha azt mondod kössem össze mind a 2őt akkor akkor nem hívogattalak volna
Pupumaci,gondoltam hogy nem vagy egy villanyész.
Te sorba kötötted az ellenállást,így a ledes lámpák nem terhelik eléggé!Azt mondtam párhuzamosan kösd be,a sárga és fekete vezeték közé!fekete test,sárga meg index kapcsolóra.Na fuss neki még egyszer.
ez jó. Na jó éjt mindenki