Valaki nem tudja véletlenül hogy a CBR 929-esnek mekkora a villaszára? Mert találtam Sugomotor-éknál csutkát ami a felső híd alá van csavarozva, de a híd mellett kiemelkedik a híd főlé egy picit... csak nem tudom van e 43mm-es a csutka...
Hali! Szerintem elfér előtte. vagy ha adsz neki annyi kiemelést, akkor pont felette..... Abban a két lukban, amiben az imbuszcsavar van, nem fér el a kiemelő? Anno én is megoldottam, szétfúrtuk a kormánykiflit. Most meg pont Ábrusnak csináltunk kiegészítőt, mert ő is fúrkált.
Igaz úgy mondtam hogyy kösd párhuzamosan a lámpával,egyik vége ott is pluszon van,csak te a plusz vezetékre és az indexkapcsolóra kötötted,a lámpa elé.
De akkor most már jó lesz. .
Pupumaci,gondoltam hogy nem vagy egy villanyész.
Te sorba kötötted az ellenállást,így a ledes lámpák nem terhelik eléggé!Azt mondtam párhuzamosan kösd be,a sárga és fekete vezeték közé!fekete test,sárga meg index kapcsolóra.Na fuss neki még egyszer.
http://youtu.be/nUzAZCZV9dQ
Majt túrok neked képet
De akkor most már jó lesz. .
Ha kétlukas a felfogató--akkor kel furni
hideg van
Te sorba kötötted az ellenállást,így a ledes lámpák nem terhelik eléggé!Azt mondtam párhuzamosan kösd be,a sárga és fekete vezeték közé!fekete test,sárga meg index kapcsolóra.Na fuss neki még egyszer.