A rocker hajótörést szenved.Már 10 éve tengődik a lakatlan szigeten mikor meglát egy árnyat a vízben.Ahogy közelebb ér az árnyék ,látja ám ,hogy egy bomba nő az búvár ruhában.
Kilép a vízből a csaj és megkérdi a rockert:
-Na rocker,mikor szívtál utoljára egy jó cigit?
-Hát 10 éve mielőtt hajó törést szenvedtem.
A csaj lejjebb húzza a búvár overál zippzárját ,elővesz egy doboz Marlborót és átnyújtj...a a rockernek.
-Na és Rocker,mikor ittál utoljára egy jó italt?
-Hát 10 éve mielött hajótörést szenvedtem...
A csaj még lejjebb húzza a zippzárt és elő vesz egy üveg Jack Daniels-t majd odaadja a rockernek.
-Na és Rocker, mikor érezted magad igazán jól utoljára? Kérdi a csaj miközben kéjesen megnyalja a száját és teljesen lehúzza a zippzárt a búvárruhán.
Mire közbevág a Rocker:
-Baszki, ha most előveszel egy motort is......:-)))
holnap megyek újvárosba lesz 1 kis dolgom hozunk fel 2 lovat. B béla kicsit hurotosan krehácsol és a 600nek nincs töltése bedobjuk hozzád 1 generálra átnézésre.
Gyulus sárga a + fekete a -
És itt a relé amit kaptam és a villogás még jó is lenne de a 2 villogás közé amit ad a relé ez még bezavar 1 plussz villogással. Azt mondják lehet a visszajelző lámpa miatt. 5w 2.2ohm ellenállás.
ő lenne az, de még mindig koszos kicsit estére már ha minden igaz akkor csillog villog, mert épp most mosogatok el minden alkatrészt amim van... remélem végzek vele...
nekem ez valami gyári cucc lenne, a befogók 2 csavarral vannak belefogatva a hídba, és a hídba benne van a menet.... semmi más lyuk nincs a hídon, tehát erre nem lehet például stucnit felfogatni, csak ugye a 2 befogatót.... épp kint barkácsolok, mindjárt lövök egy képet róla amúgy hogy milyen a befogókkal...
És hogy oldom meg hogy a villaszárak feljebb legyenek csúsztatva 2-2 centivel? vagy én nem értem hogy ez most hogy is lesz... Mert ez a teljes gyári megoldás, hogy a híd alatt van a villaszárra rögzítve.. nem?
Kilép a vízből a csaj és megkérdi a rockert:
-Na rocker,mikor szívtál utoljára egy jó cigit?
-Hát 10 éve mielőtt hajó törést szenvedtem.
A csaj lejjebb húzza a búvár overál zippzárját ,elővesz egy doboz Marlborót és átnyújtj...a a rockernek.
-Na és Rocker,mikor ittál utoljára egy jó italt?
-Hát 10 éve mielött hajótörést szenvedtem...
A csaj még lejjebb húzza a zippzárt és elő vesz egy üveg Jack Daniels-t majd odaadja a rockernek.
-Na és Rocker, mikor érezted magad igazán jól utoljára? Kérdi a csaj miközben kéjesen megnyalja a száját és teljesen lehúzza a zippzárt a búvárruhán.
Mire közbevág a Rocker:
-Baszki, ha most előveszel egy motort is......:-)))