Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a km inkább 1800 volt, és olyan 2,5dl... sztem az semmi. A léghűtéses motor eleve lazább illesztésű, ezt tudjuk, és azért kapott némi hajtást is.
A Frézinél mennyi a max és a min jelzés közötti mennyiség?
Az sok?
Az Hazai Termék különben meg az volt kéznél
itt fogom a kezembe, van még fél liter, jó lesz a boxerbe pótlásnak. Az úgy is zabálja, az 1600 km-re kellett bele majd' 3 deci.
nem
nekem az autógáz miatt kellett az a sárga kártya nevű izé... asszem, ezt híják gázbiztonsági szemlének
amgymeg te fikáztad a motorolajamat
meg a környezetvédelmi kártya, az a 3, nem?
Különben meg ne ingereld itt a csókos áraiddal a népet
link
Egyébként ezt pont olyan mondja aki az FZR-be 20w50-es Botondot öntött?
nekem nem számolják úgy.
Barátaim. Az alkatrészek bő 40% kedvezménnyel jöttek.
20 volt a műszaki
a tecsóban amúgy 400 a Vénusz étolaj.
Ez is drágább nálatok?
neked 23 volt, nekem meg 25,8 nálam ez csak jó 10% többlet, de igaz, drágább a kisváros
Attól, hogy az olajat hordóban veszik, te nem kapod bolti ár alatt szerintem... a szerelők is mindig árréssel számolják az alkatrészt.
Ezek jó olajak. Nem véletlen használok ilyet. Tescóba nagyságrendekkel drágább az olaj,és ilyet nem is kapsz ott.
pont ezért nem értelek.
Boltba kell venni, nem a piacon. az autó könyvében írt minőségben és viszkozitásban kell megvenni, és idő/km-nek megfelelő kell cserélni. ennyi. onnantól a márka csak vallás kérdése, meg hogy épp melyikről hallottad, hogy hamis.
Nekem is mondta cimborám, hogy vigyem hozzájuk a Hondához, de ha már itt javították Petiék, csaknem viszem máshogy.(Hondánál 17-et mondtak) Nameg itt a vizsgabiztos barátom.
Nem tudom, én se vagyok olajmérnök... de ma, amikor a tecskóban 500 felett egy liter étolaj, nem gondolnám, hogy ugyanott 1200-ért prémium motorolajat adnak...
de nektek olyan öregecske autóba kevés km-re biztos jó. A leírást hiába nézzük, aszerint mind a legjobb

Hááá nem értünkl hozzája.
amúgy ott voltam az utolsó csavaroknál, meg az olaj feltöltésnél. Hordóból pumpálták kis flakkonba, onnan került a kocsiba, de nem tudom miféle olaj.
Akár Floriol fritőz olaj is lehet.
Ez meg franciába való

Sanya ezt jól megkutyultátok

A műhely ahol az autót javították 3 szerelőt foglalkoztat, 3 csápos emelő emelgeti a kocsikat + a vizsgasor. Nem literes kiszerelésben vásárolnak, és a kocsiba 500.00 Vw szabvány szerinti motorolaj kell 10W40. Hidd el 6-ért bőven megvan a motorolaj.
Dehát nem is csodálom. Ott Szentesen biztos drágább. a műszakit is negyedével drágábban csináltattad mint én
francia autóba ilyet rakni?

Ez a japán autók gyári motorolaja azt csak jappó kocsiba lehet rakni