Az Hazai Termék különben meg az volt kéznél
itt fogom a kezembe, van még fél liter, jó lesz a boxerbe pótlásnak. Az úgy is zabálja, az 1600 km-re kellett bele majd' 3 deci.
neked 23 volt, nekem meg 25,8 nálam ez csak jó 10% többlet, de igaz, drágább a kisváros
Attól, hogy az olajat hordóban veszik, te nem kapod bolti ár alatt szerintem... a szerelők is mindig árréssel számolják az alkatrészt.
pont ezért nem értelek.
Boltba kell venni, nem a piacon. az autó könyvében írt minőségben és viszkozitásban kell megvenni, és idő/km-nek megfelelő kell cserélni. ennyi. onnantól a márka csak vallás kérdése, meg hogy épp melyikről hallottad, hogy hamis.
Nekem is mondta cimborám, hogy vigyem hozzájuk a Hondához, de ha már itt javították Petiék, csaknem viszem máshogy.(Hondánál 17-et mondtak) Nameg itt a vizsgabiztos barátom.
Nem tudom, én se vagyok olajmérnök... de ma, amikor a tecskóban 500 felett egy liter étolaj, nem gondolnám, hogy ugyanott 1200-ért prémium motorolajat adnak...
de nektek olyan öregecske autóba kevés km-re biztos jó. A leírást hiába nézzük, aszerint mind a legjobb
amúgy ott voltam az utolsó csavaroknál, meg az olaj feltöltésnél. Hordóból pumpálták kis flakkonba, onnan került a kocsiba, de nem tudom miféle olaj.
Akár Floriol fritőz olaj is lehet.
A műhely ahol az autót javították 3 szerelőt foglalkoztat, 3 csápos emelő emelgeti a kocsikat + a vizsgasor. Nem literes kiszerelésben vásárolnak, és a kocsiba 500.00 Vw szabvány szerinti motorolaj kell 10W40. Hidd el 6-ért bőven megvan a motorolaj.
Dehát nem is csodálom. Ott Szentesen biztos drágább. a műszakit is negyedével drágábban csináltattad mint én
itt fogom a kezembe, van még fél liter, jó lesz a boxerbe pótlásnak. Az úgy is zabálja, az 1600 km-re kellett bele majd' 3 deci.
nekem az autógáz miatt kellett az a sárga kártya nevű izé... asszem, ezt híják gázbiztonsági szemlének
amgymeg te fikáztad a motorolajamat
Különben meg ne ingereld itt a csókos áraiddal a népet
Egyébként ezt pont olyan mondja aki az FZR-be 20w50-es Botondot öntött?
Barátaim. Az alkatrészek bő 40% kedvezménnyel jöttek.
Ez is drágább nálatok?
Attól, hogy az olajat hordóban veszik, te nem kapod bolti ár alatt
Boltba kell venni, nem a piacon. az autó könyvében írt minőségben és viszkozitásban kell megvenni, és idő/km-nek megfelelő kell cserélni. ennyi. onnantól a márka csak vallás kérdése, meg hogy épp melyikről hallottad, hogy hamis.
de nektek olyan öregecske autóba kevés km-re biztos jó. A leírást hiába nézzük, aszerint mind a legjobb
Hááá nem értünkl hozzája.
Itt műszakizik a gépparkunk. Jó fejek,nem akadékoskodnak,de a szar nem megy át.
Akár Floriol fritőz olaj is lehet.
Sanya ezt jól megkutyultátok
A műhely ahol az autót javították 3 szerelőt foglalkoztat, 3 csápos emelő emelgeti a kocsikat + a vizsgasor. Nem literes kiszerelésben vásárolnak, és a kocsiba 500.00 Vw szabvány szerinti motorolaj kell 10W40. Hidd el 6-ért bőven megvan a motorolaj.
Dehát nem is csodálom. Ott Szentesen biztos drágább.
Ez a japán autók gyári motorolaja azt csak jappó kocsiba lehet rakni