Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A viccet én is ismerem.
De van esetleg valami olyan konkrét dolog az általam linkelt lapon amiről konkrétan tudod hogy valótlan? (vagy csak a szokásos "úgyis hazudnak" rutin dolgozik?)
USA 24ó alatt 1 kevés hó hullott
http://youtu.be/8mZre9h85cA
Mit nem érc, komám? nem ismered a viccet?

A királyfi magányosan sétál az erdőben. Egyszer csak arra jön egy banya és azt mondja a királyfinak:
- Királyfi, ha itt és most keményen megdugsz, ígérem csodaszép szőke, vékony nagymellű, kerek fenekű cicababa leszek!
A királyfi teljesen beindult a banya által beígért szép leány reményében, és komolyan odatett a banyának!
Miután verejtéktől és az enyhe hányingertől megszabadult a királyfi, kérdezi is nyomban a banyát:
- Banya! Na akkor most már átváltozol csodaszép leánnyá?
A banya miután megigazgatta a ruháját és letörölte magáról a királyfi "tejét", huncut mosollyal kérdezi a királyfit:
- Királyfi, hány éves vagy te valójában?
A királyfi felel:
- 32 vagyok!
Erre a banya:
- És te még hiszel a mesékben?

kb. ezzel egyenértékű az, hogy "milyen olaj és honnan való" kérdésre beszúrni a gyártója web oldalát
Mint már nem először, most sem értelek.
Szép napot mindenkinek!
Ő sem olajmérnök.
A gyártó oldaláról tájékozódol? Te is egy legkisebb királyfi vagy! Hiszel a mesékben
Reggelire így ebben a sorrendben kicsit erős
Szép napot mindenkinek
reggelt
reggelt
Reggel
Eneos
Egyébként valóban jó cucc.
Aha ja...
Japánok Japánban.
Itteni műszaki. (tavaly voltam a pözsóval, ha akciós ha nem, ugyanennyi volt akkor is)
Az eneos nekem is bevált a toyotába. Egész lágyan jár vele és nem is igazán eszi. Mondjuk azért kíváncsi lennék ki gyártja és hol?
Önámítás mifasznak eszik annyi olajat? Öreg autónál is sokallanám a 1800km/2,5 decit.... Sanyit nem leszólni az eneos teljesen korrekt autóba (nekem az öreg dizel 10e-ként fél litert harap belöle bonuszként), csak 10000-ként el kell dobni A vénuszt még nem próbáltam motorba de az input oldalon állitókag szereti csipegetni
Na mi van, mindenki Lhúz? Akkor én is, megyek vacsi, meg keresek valami filmet.
Jó éjt!
Hát az egy béjemvé!
na lépek aludni.
cakáát !