A viccet én is ismerem.
De van esetleg valami olyan konkrét dolog az általam linkelt lapon amiről konkrétan tudod hogy valótlan? (vagy csak a szokásos "úgyis hazudnak" rutin dolgozik?)
A királyfi magányosan sétál az erdőben. Egyszer csak arra jön egy banya és azt mondja a királyfinak:
- Királyfi, ha itt és most keményen megdugsz, ígérem csodaszép szőke, vékony nagymellű, kerek fenekű cicababa leszek!
A királyfi teljesen beindult a banya által beígért szép leány reményében, és komolyan odatett a banyának!
Miután verejtéktől és az enyhe hányingertől megszabadult a királyfi, kérdezi is nyomban a banyát:
- Banya! Na akkor most már átváltozol csodaszép leánnyá?
A banya miután megigazgatta a ruháját és letörölte magáról a királyfi "tejét", huncut mosollyal kérdezi a királyfit:
- Királyfi, hány éves vagy te valójában?
A királyfi felel:
- 32 vagyok!
Erre a banya:
- És te még hiszel a mesékben?
kb. ezzel egyenértékű az, hogy "milyen olaj és honnan való" kérdésre beszúrni a gyártója web oldalát
Önámítás mifasznak eszik annyi olajat? Öreg autónál is sokallanám a 1800km/2,5 decit.... Sanyit nem leszólni az eneos teljesen korrekt autóba (nekem az öreg dizel 10e-ként fél litert harap belöle bonuszként), csak 10000-ként el kell dobni A vénuszt még nem próbáltam motorba de az input oldalon állitókag szereti csipegetni
De van esetleg valami olyan konkrét dolog az általam linkelt lapon amiről konkrétan tudod hogy valótlan? (vagy csak a szokásos "úgyis hazudnak" rutin dolgozik?)