Urak ! Lenne nekem egy a motorokhoz annyira nem tartozó műszaki kérdésem. Rémlik, hogy itt a kollégák otthon fényezgetnek fusiba.
Venni szeretnék egy komreszort, és szeretném, ha alkalmas lenne pl. alvázvédő felvitelére, vagy épp fényezésre.
Erről mi a vélemény? Alkalmas lehet rá?
link
Nemtom már..nem is érdekel igazán...ha ma elfogadja a faszi az árajánlatot és építés közbe nem jön össze valami gebasz, akkor bőven lesz pénzem megcsináltatni a motort... Imádkozzunk Értem
Amint kész a tank...holnap TALÁN..beugorhatsz ám, ha erre jársz bármikor nagyon finom zsíros szendót tudok gyártani és ha anyumra szépen nézek főz Neked kávét is, ha szereted
Na mesterek ki ajánlotta a 30as anyát a telóbelső lefogásához. Mert jöjjön már ki és csinálja meg mert az nem fog le nekem semmit. Belenézek ott az a sok recefice és baszik beakadni az anya a receficékbe. Szóval a receficés 30-as anyás akármi nálam nem mükszik.
A általában szelepülések beverődésével szép lassan elfogy a szelephézag.
(a Sárgát meg felgyújtom,összeraktam,főtengelyen szépen körbeforgatom simán megy,önindítózva kettőt-hármat kínlódik és kész,gyertyákat kivéve teker mint a barom)
Na megrendeltem a cumókat olajhop-ból. (www,olajshop.hu) Beváltottam egy 500 Ft-os kupont is. Kupont a www.napiakciok.hu oldalról tudtok szerezni. Nem sok, de 500 Ft, az 500 Ft. (És nem kell érte semmitsem tenni
Most dőzsolök. rendeltem cumót 20 rongyért, hogy ingyen hozzák el.
Hozattam a kocsihoz is 2x5 liter olajat. Úgyis kelleni fog majd.
Ha már szelepállításnál tartunk,a szelephézag merre változik a motor öregedésével?Nagyobb,vagy kisebb lapkák kellenek(a gyárihoz képest) a hézagoláshoz után állításnál?
http://www.vatera.hu/einhell_k...