Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg látok mint a sas, úgy spórolok, 0.0aaa
Ja a tankot takarítsd ki tedd tisztává és szabaddá a benya útját.Majd vidd el a sráchoz az is lehet csak egy kis karbi pucolás egy szívó csonk csere (javítás) egy szinkron és jó is a sas.Egy kis kosz mocskos dolgokat tud tenni!
sztem sem.legjobb emlekezetem szerint kb 5mm atmeroju lapkak vannak alatta,azt kell cserelgetni szelepallitas urugyen. legalabb is az en szerelom ezt csinalta.
Én most vettem a télen bakancsot. Haix air power P3 Gore tex.
Vaterán 17eFt volt alig használt. Kib..szott jó.

http://www.army-shop-magyarors...
A Yakomoto-s Szilveszter jár fel Pestre. Legalábis régen jött rendszeresen. Nekem is a motorom ott kellett hagynom egy depóban valahol a Nagykőrösi útnál az tőled nincs is messze. Elvitte, aztán vissza is hozta megcsinálva Azóta is használom hibátlan.
na zsolti fiú a villa ahol beillik a vázba hézagolásal mindenel együtt 252mm de ha a keréknél érdekel a belsö villa távolság az 268mm ha csak a kerék cserét szeretnéd
még kell rá pár matrica, majd akkor. a weblapon van feltöltve 3 kép a galériában, ha nagyon kíváncsi vagy ott megnézheted, de a kipu már más rajta
Ha anyum meghozza a trisót, akkor kipucolom a tankot, visszateszem, felhívom a faszit és megmondom, hogy 20 perc múlva ott vagyok, számítson rám...
Ne keseredj lesz abból még motor!Már csak 1 misi ,de jó lesz! Na vicc nélkül vidd a hoz akit itt ajánlottak mert ezek szerint annak van referenciája.
Mánemazéé, de az adatlapodon még mindig az R1-el hencegsz.
Kénemáá felfele dobni az új vas képeit, nem?
Ó bammeg tényleg hiszen ott a kipuff is a képen.
Na, mosán vágom, mint bálnaf*sz az iszapot.
Az R1 - GSX-R600 művelet maradékából finanszíroztam a lézeres látásjavító beavatkozást (többek között), ami tegnap volt Látok mint a sas a héten ezért lábadozás van, de nem is baj, mert a motor a kipusnál van, lett rá másik dob. De a fémszövetes fékcső már megvan, a csapágy is a menesztőbe, jövő héten esek neki és kész lesz, mert itt a szezon
Én meg vettem egy pár tükröt.:-)
OK, akkor jól emlékeztem. Bambi meg megcsinálja neked frankón aztán csak egy rossz emlék lesz az egész
Csak kár, hogy így tanultad meg azt, hogy ócska motort ne vegyél
Beépült a fejedbe? Ezt csak kuvára képletesen érted igaz? Nem buktál a motorral... (Egyébként is leadtad)
MIVAN ? (Agyadramentek a Fordok, mi? )
Kurvára öntözőrendszert kéne terveznem, de annyira nem áll rá az agyam
De igen. Úgyhogy most elviszem Bambihoz, mert közelebb van mint Te, aztán ha Ő is assszondja h adjam el, akkor elteszem, várok amíg lesz pénzem, aztán elviszem Hozzád, Te azt mondod, hogy óóó dejó, csak egy 10.000-es tétel volt, tele kellett tankolni és mindenki boldog lesz...
Igaz, akkor nekem is máshogy kellett volna írni. pl. 2109-9 (nekem ilyen volt )
ja, és:
"azt nyomja a rugós feszítő"
Ezredesé, úgyhogy GYILKOSGALÓCA !
Az ott elől a csillapító betét ami hiányzik. A feszítő a hengersor hátulján van,azt nyomja a feszítő.
fotózgatunk, fotózgatunk? gombákat? remélem csiperke
Ja és
most éppen itthon deglek és a monitort is alig látom beépült a fejembe az R1 egy része
Amúgy nem veled beszéltük le, hogy tavasszal megcsinálok rajta egy nagy szétszedést-összerakást? Már nem emlékszem, akkoriban nem volt faja ki noteszem, már van (csak tudnám hol )

Amúgy, ha nyersz a lottón, akkor csak ebben az országban lehetsz császár, külföldön az a pénz csak jatt de úgyse nyersz, én se nyertem, marad a munka

kitartás, nem annyira bonyolult az a szekér, hogy ne lehessen megjavítani