Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép az a horgásztó is. Fasza!
beazonosíthatatlan! de tudnod kell h az volt nálam mikor 200 nál elszállt a csomagháló és v 100 métert pattogott az aszfalton és semmi baja!
Meg csajok is kellenek! Sok!
Gyorsulgatni meg gumit füstölni lehet valahol? Mert anélkül nem ér semmit az egész! Meg kell valami idióta közönség is aki ennek örül hogy megfulladhat a gumifüstben!
nem ismerem,de ott van egy köpésre Tőlem...
Elmegyek,elhozom,odaadom!
Majd dobj egy sms-t,vagy beszélünk itt,mert lépek!
Van betony is. És nagyon közel a vasút amit már nem használnak. nagy placc. És keressetek rá az Izsáki horgásztóra. Azis ottan van nem messzire.
A fehér bukó állat az ülésen! Lehet tudni hogy milyen gyártmány?
Mi se mert rosszízű a színezőanyaga.
Akkor viszont nem nagyon értem mert én beirkálom minden hónap végén és ez azt mondja hogy a mérőállását rögzítettük(és mosmá húzzon innen)
Egyébként gázt nem nagyon fogyasztunk.
Van villanypásztor. Lekerítünk valahol egy rész ami a dühöngő. Mozog ni pisálni meglepő lesz. Ja és szedünk pénzt a nézőktől abból meg másnap jó másnapűző levest főzünk.
ismered is az arcot? minnyá felhívom
Legutóbbi munkám...
Ez attól van h hiába csináltak neked szép új festést és fizettél ki rá egy minimálbért,,ha a végén egy olcsó gagyi lakkal fújták le,,
nem akarlak elkeseríteni de max még 1 év és dobálni fogja a lakkot!
Tom ez 100% mert fényező vagyok sok évig csináltam ezt a melót ,,
jah még ma is űzöm kicsibe!
Hamar döntsd el,mert akkor hétvégén elhozom Neked!
Basszus komolyan mondom ez itt nagyon szép!
Már csak az hiányozna hogy pár motoros idióta félrészegen összeokádja a területet.
Sanyi minden elismerésem,gyönyörű helyen laktok!
tudsz, vaze, tudsz.. azsincsen.
Hű de jól néz ki a hely! És azon a szép füvön lehet majd kapartatni, meg részegen fetrengeni?
nekem meg már jó kedvet is csinált a motor megsárgult a lakk a festésen csak azt nem tudom mért ugy hogy ez azt eredményezi hogy vagy megromlot vagy nem tudom még ilyen nem volt tehát mire kész lett volna most ujbo pálya
Köszi Sanya. Megvannak a képek. Lehet macerálkodni hogy így pöri meg kelbimbó....
Hát az első sárvédő, az van-e már?
hű, átláccó plexi, meg indexek nem jönnének rosszú..
Mit kér érte? Na nem akarom elvinni előled,csak kíváncsi vagyok. Tavaly már papír nélkülit,szépet 100-ért árultak.
na igen. Egy blokk cserével járnál a legjobban
Ugyanabban az utcában laktok, és a ti házszámotok a magasabb. Nameg, a születési dátumotokból is látszik ki kinek az apja.