figyi elteszem a cimedet és átküldök többet is mert van a folyamatokrol is csak nem igérem azonal mivel a fényképezömbe hála isten beadta kulcsot a cerka akksik és a memorikártyán vannak főleg szeretek várni hogy valami akciósabbat tudjak venni mert árulnak 4000-5000 ért is duracelt ami az u.öcsémnél kibirt kb 1 évet ami meg nálam tönkre ment az simma somogyis volt aztán már 3 és fél éve jó és került 2000 be nem mindegy de küldöm van belöle elvileg az idén egy 400 as lesz átépitvel teljesen ,eleje ,fara már az anyag a garázsban van hozzá
Sziasztok!
Egy ilyen motoros összejövetelre én is beneveznék,ha lehetséges "újoncoknak" is.Már kb másfél éve (mióta megvan a bringa) napi szinten olvasom a írásaitokat csak eddig nem nagyon volt mit hozzászólnom.Talán majd ezután..........
nos minden lakkozott festés 2 részből áll az 1 k matt részből amit ráfújsz /nem kell bele edző / és a 2 k lakkból ,,,mattrészt nézve könyebb boldogulni a vizessel de meg kell várni mig faszául meg szárad különben jönnek a gondok...
de az 1 k festéket nem basza meg a 2k lakk mert én már jártam ugy vagy avizbázisunál más ahelyzet mert én még vizbázisuval nem dolgoztam csak 1-2 k al a seggét vettem egy cbr 600 farkincát abbol lészült a segédvázat meg magam készitettem hozzá az eleje már visszont mügyanta de ez már tavalyi kép már nem ilyen mivel összetötrem azért készül megint csak most kétt lámás lesz ( fjr 1300) de csak a lámpa gyári a fejidomot magam csinálatam hozzá már 90 % ban megint kész a gép ha kész majd teszek fel képeket is de addig már nem
Mindkettő oldószeres csak az 1 iknek az oldószere a higitó a másiknak a víz !De ha kezdő vagy sztem a víz bázisú 1 k matt résszel jobban fogsz boldogulni amit 1 fasza természetesen 2 k lakkal fújsz meg ! csak naon vigyázni kelll csak tökéletesen száraz szinre szabad lakkot fújni! a karc álló lakk hát az majdnem bohócság annyiból rosszabb viszont h festés után ha becsiszolod sokkal nehezebb visszapasztázni!
hogy van annak a mocinak olyan csini segge? műgyanta ?
köszcsi
Egy ilyen motoros összejövetelre én is beneveznék,ha lehetséges "újoncoknak" is.Már kb másfél éve (mióta megvan a bringa) napi szinten olvasom a írásaitokat csak eddig nem nagyon volt mit hozzászólnom.Talán majd ezután..........
- csövi Szigetmonostor (Bp. mellett)
- olivér02 Kaposvár
- Ultras12=Antal Tamás BP-Mogyoród
- speppi Szank /kiskunhalas mellet/
- rena Balatonakarattya
- Hai: Újpest... 100 km-es körzete.
- bakosi : siófok és 6km -es körzete
- Thomas007 : Debrecen
- ábrus :Nagyvenyim (Dunaújváros mellett)
- robertgida Debrecen
- Ferenc Szeged haladunk delre:)
- jaszipapa: Tiszaalpár (Kecskemét)
- daogyula : Szeged
- mlas: Szentes (Szeged fölött 50km)
- emre: Kaposvár
- P071: Budapest - PestErzsébet
- adamfzr Bp.
- bekessanyi-Pécs
- Royal03 :Üllés (mindentől messze)
- kinetic Vésztő (Békéscsaba)
- Snoopy:Dunaharaszti(Bp.)
- pumuckli : Makád ( Ráckeve mellett )
- a t i : Szigetszentmiklos pestmegye
- Fábi76: Szigetszentmiklós
hogy van annak a mocinak olyan csini segge? műgyanta ?