Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hiszem hirtelen el is felejtettem hogy hogy is kell bekötni a hőfokkapcsolót és a fényképezőm sem működik.
köszi!
főleg ha esik az eső mert én ha valahová készülök motorral akkor álltalábban esik ,hogy jól elbasza a napot
Az eddigi legszebb ezredes Fábié
figyi elteszem a cimedet és átküldök többet is mert van a folyamatokrol is csak nem igérem azonal mivel a fényképezömbe hála isten beadta kulcsot a cerka akksik és a memorikártyán vannak főleg szeretek várni hogy valami akciósabbat tudjak venni mert árulnak 4000-5000 ért is duracelt ami az u.öcsémnél kibirt kb 1 évet ami meg nálam tönkre ment az simma somogyis volt aztán már 3 és fél éve jó és került 2000 be nem mindegy de küldöm van belöle elvileg az idén egy 400 as lesz átépitvel teljesen ,eleje ,fara már az anyag a garázsban van hozzá
Nem szívesen hagynék ki egy ilyen bulit.
Erre nem gondoltam,hogy rád-rátok rejszoljak,de néha jót mulattam egyes hozzászólásokon. Na meg persze hasznos infókhoz is hozzájutottam!
attol féltél lemaradsz a végén mi
.... nem nőtt ....
Tegnap gondoltam rá,hogy kivárom, de ma már nőtt a létszám olyan ütemben így gondoltam,nem várok tovább.
megtennéd h átküldöd a képeket emilben én is tervezek némi újításokat hátha támad jó ötletem trobi24@freemail.hu
köszcsi
jaa, kiderül hogy a fél ország zongoragyári motortulajai ránk rejszolnak titokban. MINDENKI a sportmort olvassa, beszarok.
na ki lesz a 25 ik a sorban ? a végén felvonulást kell tervezni annyian leszünk
na elö jönnek itt az FZR ezredes tulajdonosok már kezdtünk félni hogy nincs az országban
még idáig nem szoltak remélem ne is akkarnak
Sziasztok!
Egy ilyen motoros összejövetelre én is beneveznék,ha lehetséges "újoncoknak" is.Már kb másfél éve (mióta megvan a bringa) napi szinten olvasom a írásaitokat csak eddig nem nagyon volt mit hozzászólnom.Talán majd ezután..........

- csövi Szigetmonostor (Bp. mellett)
- olivér02 Kaposvár
- Ultras12=Antal Tamás BP-Mogyoród
- speppi Szank /kiskunhalas mellet/
- rena Balatonakarattya
- Hai: Újpest... 100 km-es körzete.
- bakosi : siófok és 6km -es körzete
- Thomas007 : Debrecen
- ábrus :Nagyvenyim (Dunaújváros mellett)
- robertgida Debrecen
- Ferenc Szeged haladunk delre:)
- jaszipapa: Tiszaalpár (Kecskemét)
- daogyula : Szeged
- mlas: Szentes (Szeged fölött 50km)
- emre: Kaposvár
- P071: Budapest - PestErzsébet
- adamfzr Bp.
- bekessanyi-Pécs
- Royal03 :Üllés (mindentől messze)
- kinetic Vésztő (Békéscsaba)
- Snoopy:Dunaharaszti(Bp.)
- pumuckli : Makád ( Ráckeve mellett )
- a t i : Szigetszentmiklos pestmegye
- Fábi76: Szigetszentmiklós
ja akkor lehet azért volt mert nem volt megszáradval rendesen gondoltam rá
Müszakin nem szaroznak?
nos minden lakkozott festés 2 részből áll az 1 k matt részből amit ráfújsz /nem kell bele edző / és a 2 k lakkból ,,,mattrészt nézve könyebb boldogulni a vizessel de meg kell várni mig faszául meg szárad különben jönnek a gondok...
de az 1 k festéket nem basza meg a 2k lakk mert én már jártam ugy vagy avizbázisunál más ahelyzet mert én még vizbázisuval nem dolgoztam csak 1-2 k al a seggét vettem egy cbr 600 farkincát abbol lészült a segédvázat meg magam készitettem hozzá az eleje már visszont mügyanta de ez már tavalyi kép már nem ilyen mivel összetötrem azért készül megint csak most kétt lámás lesz ( fjr 1300) de csak a lámpa gyári a fejidomot magam csinálatam hozzá már 90 % ban megint kész a gép ha kész majd teszek fel képeket is de addig már nem
jajaja, azóta is visszasírom, ez férfimotor, 800ccm, egy henger, két(!) karbi, két gyertya..
Mennyivel jobban illik Hozzád mint a frézid Az pont ilyen fess fiatalembereknek való mint Én, nem olyan nagy batár alakoknak mint Te
Mindkettő oldószeres csak az 1 iknek az oldószere a higitó a másiknak a víz !De ha kezdő vagy sztem a víz bázisú 1 k matt résszel jobban fogsz boldogulni amit 1 fasza természetesen 2 k lakkal fújsz meg ! csak naon vigyázni kelll csak tökéletesen száraz szinre szabad lakkot fújni! a karc álló lakk hát az majdnem bohócság annyiból rosszabb viszont h festés után ha becsiszolod sokkal nehezebb visszapasztázni!
hogy van annak a mocinak olyan csini segge? műgyanta ?
ott nadon drága cuccok vanna, fater vett ott beriket, általában midnen burzsujabb cucc ami ott van. szegényember shoxban meg rmcben vásárol
a régi szörnyetegem