én Novakrylt használtam meg volt hogy HB ( karcmentes) de nem profi vagyok ebben a témában amugy mivel enm ezt csinálom minden nap ezeknek ugy kb 5500-7500 ezer közt van az áruk reméltem hogy jó de mondom eddig azért nem volt velük baj hát igy jártam a kis fzr az elsö EXUP 89 kivül belül átalakitval immádom
Jó benyaltam megint mgolt a karbi tisztítás felraktam a hengesorra de a légszűrő gumicsonkok olyan kemények nem bírom visszarakni rá már be is olajoztam de úgy se csúszik rá vissza! Megoldást tud valki itt szopok már 1 órája? most már csak a sport légszűro marad ötletbe.
kösszi de hála isten nem fizetem ki rá semmit mivel én csinálom ha benézel a képeimre ott láthatod a vasat is az én kezem munkája még sok minden ami nincs ott kocsit is fényeztem kb már 8-9 éve és a lakkot is én vettem az az érzésem hogy ugye ez még az ezelötti átépitésből maradt amikkor még fütetlen volt részben a garázs is és nem tudom lehet nem volt jó talán mindegy azért kösszi de holnap megyek veszek frisset aztán majd meglátjuk
milyen évjárat a yamaha?
Igazából egy régi buborékplexisnek tudnák örülni de nem láttam még újban sajnos.
Látom a sárga tönkre tett