Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fel is hívtam egyből...azt mondja a srác, hogy egybe is elvihető mert igaziból nagy gondja nincsen. De hát én már senkinek sem merek hinni..pedig jobban jönnék ki valszeg ha megvenném az egészet...donorként.
Bakker nem találom a képeket. De hidd el nem gáz. Nagy hely rendezett udvar.
ez jó.
Idős székely házaspár ül kint a teraszon békességben, mikor a néni megfogja a seprűnyelet és olyan irgalmatlan nagyot vág rá az öreg orrnyergére, hogy az felbukik székestűl. Felordít:
- Asszony, megőrültél? Miért kaptam ezt?
Mire a néni:
- Azon gondolkoztam, hogy ötven éve együtt élünk és miattad nem volt még egyszer sem egy jó szexünk!
Szép csendben üldögélnek vagy öt percig, mikor az öreg feláll és kegyetlenül hátbarúgja a nénit, hogy az legurul a teraszról.
A néni felül a muskátlik között és rábődül az öregre:
- Hát ezt most miért kaptam?
Mire a bácsi:
- Honnan tudod te, hogy milyen a jó szex?!
Halló negyedes kollegák.........
Szabad a vásár.........................fzr 250
ha eleget iszik az ember beeri egy arokparttal is
Én meg mit megnem adnék bármilyen főtt kajáért!
Épp most ettem kellbimbófőzeléket mit meg nem adnék egy jó pöriért, nyamm nyamm
Az ETZ 125-ös moci hátsó gumi.:-)
Szolgálati közlemény: Mári hozz mán át a csirkepörköltet mert quva éhes vagyok mán.
Sanyi ha olvasod lécci küldj át képet, én meg felrakom. Meg mit szólsz az ötlethez?
(Bocs fiúk, ez mosz családi levelezés volt)
Én robogóra való első gumival hoztam el a motort.
Még mindig hirdetem, de nem kell a kutyának sem.
Lehet lesz ház is de ennyien a földön alszunk. max 6 fő, de hálózsák szerintem jó vóna.
megbasz az ideg ekkora kokány bandát leveszem tankot karbi tisztogatás céljából nézem lötyög a légsz ház hát nem volt ráhúzva a karbira 1ik csonk sem hát hogy lehetnek emberek ekkora faszok istenem.
Nem de a fabiaból kihoztam 9l-es fogyasztást. Úgy tűnik nem szereti a tempómat. Padló a m0-ig ott pihi 80km/h m5 170 Szegedig. Többel nem mén hiába nyomtam. Igaz nem Szegedig, mert Félegyháza után már tiszta latyak volt a pálya.
jaja,emlexem ra! azonnal akartam en is egyet:) de aztan nem lett belole semmi,mert az enyemnek mindig kell egy kicsi gazt huzni,h elinduljon.az meg milyen mar,h benyomom a gombot,odarohanok,gazt rantok,aztan visszarohanok.az mar nem olyan vicces:)
Vannak estére megkeresem.
en kb 70km-t mentem vele egyhuzamban.meg egyszer 200-at,amikor pont debrecenbol hoztam haza amugy az enyemen mar GPS is van
ismeros.2 honap utan a megoldatlan ugyeket kidobjak.ha szerencsed van,es tudsz felmutatni bizonyitekot,akkor ujrainditjak. nekem is ugyanez volt,mikor lelepett a szerelom 100.000-rel.2 honap utan felfuggesztettek bizonyitek hianyaban.fel ora telefonalgatas utan szereztem perdonto bizonyitekot (nem vicc! fel ora nyomozasom volt!) es ujrainditottak az ugyet.azota megvolt az elso targyalas is, penzt visszakaptam,stb.konkretan en voltam a nyomozo .
ghostrider
A csomaggal ne vesződj. Azt szívesen betárolom neked éccakára
A helyzetjelző szokott világítani, ha becsukod a motort. Két állása van.
Nem keversz véletlenül öregemmel? (még tanulja a rendszert)
Csomagot?
Kapunk belőle?
Köszi!
Az elöbbit csak viccbü mondtam, de ez a riasztós qrva jó ketyere.
Szerintem utána fogok nézni a témának. Csak előbb rendbe kellene tenni az elektromos rendszert a vason. Mert vannak érdekes dolgok. A múltkor pl. a kormányzár bekapcsolásakor kigyulladt a helyzetjelző, ha meg becsukom az oldalsztendert akkor az olajszintjelző villan fel. De van olyan hogy el sem alszik.