Fel is hívtam egyből...azt mondja a srác, hogy egybe is elvihető mert igaziból nagy gondja nincsen. De hát én már senkinek sem merek hinni..pedig jobban jönnék ki valszeg ha megvenném az egészet...donorként.
Idős székely házaspár ül kint a teraszon békességben, mikor a néni megfogja a seprűnyelet és olyan irgalmatlan nagyot vág rá az öreg orrnyergére, hogy az felbukik székestűl. Felordít:
- Asszony, megőrültél? Miért kaptam ezt?
Mire a néni:
- Azon gondolkoztam, hogy ötven éve együtt élünk és miattad nem volt még egyszer sem egy jó szexünk!
Szép csendben üldögélnek vagy öt percig, mikor az öreg feláll és kegyetlenül hátbarúgja a nénit, hogy az legurul a teraszról.
A néni felül a muskátlik között és rábődül az öregre:
- Hát ezt most miért kaptam?
Mire a bácsi:
- Honnan tudod te, hogy milyen a jó szex?!
megbasz az ideg ekkora kokány bandát leveszem tankot karbi tisztogatás céljából nézem lötyög a légsz ház hát nem volt ráhúzva a karbira 1ik csonk sem hát hogy lehetnek emberek ekkora faszok istenem.
Nem de a fabiaból kihoztam 9l-es fogyasztást. Úgy tűnik nem szereti a tempómat. Padló a m0-ig ott pihi 80km/h m5 170 Szegedig. Többel nem mén hiába nyomtam. Igaz nem Szegedig, mert Félegyháza után már tiszta latyak volt a pálya.
jaja,emlexem ra! azonnal akartam en is egyet:) de aztan nem lett belole semmi,mert az enyemnek mindig kell egy kicsi gazt huzni,h elinduljon.az meg milyen mar,h benyomom a gombot,odarohanok,gazt rantok,aztan visszarohanok.az mar nem olyan vicces:)
ismeros.2 honap utan a megoldatlan ugyeket kidobjak.ha szerencsed van,es tudsz felmutatni bizonyitekot,akkor ujrainditjak. nekem is ugyanez volt,mikor lelepett a szerelom 100.000-rel.2 honap utan felfuggesztettek bizonyitek hianyaban.fel ora telefonalgatas utan szereztem perdonto bizonyitekot (nem vicc! fel ora nyomozasom volt!) es ujrainditottak az ugyet.azota megvolt az elso targyalas is, penzt visszakaptam,stb.konkretan en voltam a nyomozo .
Köszi!
Az elöbbit csak viccbü mondtam, de ez a riasztós qrva jó ketyere.
Szerintem utána fogok nézni a témának. Csak előbb rendbe kellene tenni az elektromos rendszert a vason. Mert vannak érdekes dolgok. A múltkor pl. a kormányzár bekapcsolásakor kigyulladt a helyzetjelző, ha meg becsukom az oldalsztendert akkor az olajszintjelző villan fel. De van olyan hogy el sem alszik.
- Asszony, megőrültél? Miért kaptam ezt?
Mire a néni:
- Azon gondolkoztam, hogy ötven éve együtt élünk és miattad nem volt még egyszer sem egy jó szexünk!
Szép csendben üldögélnek vagy öt percig, mikor az öreg feláll és kegyetlenül hátbarúgja a nénit, hogy az legurul a teraszról.
A néni felül a muskátlik között és rábődül az öregre:
- Hát ezt most miért kaptam?
Mire a bácsi:
- Honnan tudod te, hogy milyen a jó szex?!
Szabad a vásár.........................fzr 250
(Bocs fiúk, ez mosz családi levelezés volt)
Még mindig hirdetem, de nem kell a kutyának sem.
Kapunk belőle?
Az elöbbit csak viccbü mondtam, de ez a riasztós qrva jó ketyere.
Szerintem utána fogok nézni a témának. Csak előbb rendbe kellene tenni az elektromos rendszert a vason. Mert vannak érdekes dolgok. A múltkor pl. a kormányzár bekapcsolásakor kigyulladt a helyzetjelző, ha meg becsukom az oldalsztendert akkor az olajszintjelző villan fel. De van olyan hogy el sem alszik.