Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a ragasztas nem az en saram,az mar oylan volt.kedvencem a belulrol a szivacson keresztul valo muanyag hegesztes. hova lettek a fasza csavarjaim? lecsereltem az osszeset fenyes imbuszos csavarra!+ meg a plexicsavarokat is ha jol remlik.
Van 1 csomó riasztó amibe van motorindító funkció pár ezres az ára.
Foglalok majd v.mi szállást. Tudom, hogy sok. Ráadásul viszek egy 64 kilós barna nagymellű csomagot is.
Azért írtam, mert mostanában sokat van elfelejtve.
A gázóra állást interneten szoktam bejelenteni(ha nem felejtem el)de néha tényleg pisztollyal tudnék lövöldözni az EON oldalára.
Emre,itt van:http://www.vatera.hu/riaszto_m...
És mellékesen védi a motort is,nemcsak indítja,ez van nekem is,Ferinek egyszer indítottam vele,mikor kint voltam Maroslelén.És olcsó is.
"45 km-nél egyhúztomban nem mentem többet ezzel a motorral"
Ha nem akarsz még aznap vissza is menni akkor elviselhető de egyben lenyomni közel 500 km-t már nem gyenge egy sportos géppel.
Ez annyira király egy vidi, hogy ezért a motorért odaadnám anyám ibizáját meg nővérem ticoját Imádom ezt a vidit
Egész jó lenne, ha nem lenne ott az a buzi szám a szélvédőn.

De ebbe legalább nincs beépítve a 10 000 ford határoló, mint az Ádáméba
Az öreg paraszt ufót látott. Az újságírók megkérik, hogy saját szavaival mesélje el, mi történt.
- Iccaka vót, kurva sötét . Menek ki a budira, kurva sötét vót. Menek. Kurva sötét vót. Odaérek a budihó, kurva sötét vót. Eccer csak hopp, mia picsa? Oszt megin kurva sötét vót.
Mévan megakadva mindenki Debrecennel?
Én nemcsak veletek akarok találkozni, hanem motorzni is egyet.
A helyzet, hogy még 45 km-nél egyhúztomban nem mentem többet ezzel a motorral. Ha nincs semmi cél, nem látom értelmét... De, ha kicsit is értelme van, és mehetek megyek. Egész nyáron motorral jártam be melóba. csak 3,5 km, de beöltöztem minden reggel, majd itt a melóhelyen le. Addigis motoron ültem, mégha 2x annyi idő is az öltözködés, mint amit motoron töltök.
Ábrus, nem szokásom egyébként az ismerősök dolgait nézegetni, de leütöttem a cím kitakarós labdádat. Ha a gázóra diktálásba segítség kell sikíts nyugodtan !
Izsák az jól hangzik, csak talán Debrecen felől kissé messze van...
Esetleg képek vannak royal?
Félő ettől még az értékeidhez nem jutsz hozzá, és nem eszéltünk arról, hogy gondolom még a mai napog is összerezzen az asszony ha este zajt hall kintről. Nekem csak a hátsó ajtót nyomták fel tavaly tavasszal. De, én is parázok azóta, nehogy bemenjenek. Nem azért mert elvisznek valamit, hanem mert tönkreteszik az ajtót.(nem lakom még ott) Télen pl. ha feltölrték volna, és napok mulva veszme észre, tuti anynira kihül a ház, hogy elfagy minden cső. Ja... visszatérva hátsó ajtóra. Semmi nem volt a házban csak 1-2 vödör, kőműves szerszám, ilyesmi + 1 fúrógép, és egy nagyobbacska sarokcsiszoló. Hevert a ház kövepénz az egész. Semmit nem vitt el. Nem értettem a dolgot. (akkor még egy szutyok beltéri ajtó volt fenn, mostmár azért egy jóféle 5 ponton záródó masszív borovi fenyő ajtó van. (azon imátkozunk, ha bemegy valaki, az ablakon tegye, mert 80 volt az ajtónak darabja. Nem nyerő ha szétbassza...
Foglalkoznak majd ha lesz valami kézzelfogható nyom.(azaz ennyi egyenlőre)
Nekem él még csak olyan közeli emlékként az agyamban, hogy mikor történt? Hát, még egy félévet sem foglalkoznak az üggyel? Ekkora buziságot.. jójó, tudjuk amúgyse sokat csinálnak, de legalább a látszatot megtartanák. Áhmm..
Nagyvenyim Hollax ucca nem?
Nem igaz,nem is ott lakom!
Úgyis tudom hollax. Sőt a gázszámláidat és áramszámláidat is látom... Bibiii...
Ezek itt voltak kéznél az asztalon.
Látom a photo shoppot kened vágod ábrus...
Ez most jött:
De hisz ez olyan cool, vagy nem így gondolod?
Nóóóórmáális? Irányitani a távot minek?