Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óhhhhh adam óhhhhh
20100. Hazudtam
Neked adom a 20100 at én megyek alukálni jóéjszakát mindenkinek holanpi viszont olvasásra.
No, alkut köthetünk. Kertépítő vagyok úgyh a kert kipipálva, tetőszigetelés a kisujjamban, már vagy 3x csináltam. Betonozás megint csak a szakmám része, a festés is iccoké, lévén, hogy már jó pár száz nm-t lefestettem életembe...

Adsz anyagot én meg megcsinálom amíg a frézim miatt téped a hajad
hülyevagy.. itt én vagyok a sztár ki volt itt t-online szuperhős ha nem én? vagy ki volt vodafone mikuls? ne gyere itt a gyík reklámjaiiddal öcskös
Most mennem kell az asszonyért de még visszanézek.
ÓÓÓ basszus!
Így könnyű húszezrediknek kommentelni!
Én mostanában csak az önindítót forgatom de itt a filmstúdió aszisztense vagyok és ők forgatnak én csak felügyelem.
Most új T-mobile reklámfilm volt ma lett vége. Upc-reklámok.Izraeli reklámok (danone meg napszemüveg) idén csak 6-7 reklám de tavaly 3 nagyfilmünk volt itt. Nicolas Cage-Ron Perlman Season of the witch. Jean Reno La rafle ( a razzia ennek most lessz a bemutatója) és Donald Sutherland Katedrális című sorozat. És 1 bukott magyar film Kern András és Dobó Kata filmje A halálkeringő.
Mit forgatsz?
Megoldjátok okosba. Te szereled a motorját, Ő fest.
Nekem is a motor mellett napi 15-16ó forgatás nem vagyok kicsitse fáradt. igy karikáznak a szemeim.
Mi lenne.
Gyorsan meg kell csinálnom pár dolgot az enyémen+az MZ-n is van ez-az.Aztán jó idő esetén kert,garázstető szigetelés,udvaron némi betonozás,nyáron komplett belső festés a házon,meg még pár dolog ami nem jut az eszembe de meg kell csinálni.
Szerinted elfoglalt leszek?
A direkt kapcsoló engem is érdekelne mert nem hiszem hogy lessz alattam akkora menetszél ami simán hűtene mondjuk a termosztátom jó mert kb 20perc alapjárati melegítés közbe bekapcsolt.
OK én csak kukkoló leszek.
Nem is tudom mi lesz Veled, ha elkészül a sárga. Szerintem megkapod az enyémet naaa, mit Te gondolsz? Ezen tuti van 1-2 publikálnivaló
Köszönöm
Egész véletlenül be lesz kötve és rád való tekintettel publikálva is lesz.
Ha nem húztam volna fel magam a könyöksoron akkor ma már dohogott volna a Sárga.
mi megyek a vásárcsarnokban és majd megjelenik ordítva hogy kámeháámeeeee (tudja ő h kedvelem)
Így igaz!
Vietnámiakkal nem jó szórakozni!
Ha véletlenül bekötnéd Sárga Zsoltinak és publikálnád képekben ezt, nagyon hálás volnék, ugyanis az enyém sincsen bekötve, de van....és absolutely nem tudom, hogyan és hova kéne bekötni
Aki mondjuk Debrecenből jön annak kemény egy napja lenne.
ma is voltam Mogyoródon, a ringre motorozni ápr. 13-án megyünk, előtte meg nézőnek talán, ha lesz valami. Majd jelzem
Hai a neve és ne buzizz mert le csingcsángcsungol és csak leshetsz
Van nálam az asztalon 25 forint apró, 20-ba megveszem, 5-ből tankold tele