jaja, jónak tűnnek az árak
de nem értem miről beszéltek... szállás? több naposra tervezitek? mert sztem én passzolom az ottalvást, lenézek hozzátok egy napra, azt csóka.
egy pályadélután, aztán fagyi, és sötétedés előtt irány haza. én így gondoltam
álmodozz csak, ilyenkor az már úgy alakul, hogy rég süt a nap és jó idő van, a motor meg még sehol
én is pörgetem az enyémet, fékcső, féknyereg, kipu, gyertya stb. 04.13 már rajt van a ringen
Szombaton megjön a világítás kapcsolóm, megveszem az olajszűrőt olajat, kuplung kart, kiegyengetem a váltókart, kedd szerda megjön a kuplung főmunkahenger felujítóm, a fejidomot 1 haver ingyen kijavítja és elvileg kész is lenne a próba gurulásra mert az elmaradt, akkor kiderül milyen turpisság van még a blokkba megy 1 karbiszinkronra és műszakira. És remélhetőleg megjön a várva várt tavasz is mire összerakom teljesen.
Az enyémről le lett szedve. Attila amióta kipuccantotta a hűtőrendszert,azóta szépen kapcsol és vissza is hűti a mocit. A víz közép fölé megy 1 kicsit,és közép állás alá hűti vissza pikk pakk.
De én nem az idomokról beszéltem konkrétan ugyan arról ami a képen látható...az nincs rendesen odacsavarozva...a kipuf rögzítő akármi...szét is van hajtogatva...az idomok még csak hagyján, ragasztva - cuccozva, 2 egyforma csavar nincs benne
de nem értem miről beszéltek... szállás? több naposra tervezitek? mert sztem én passzolom az ottalvást, lenézek hozzátok egy napra, azt csóka.
egy pályadélután, aztán fagyi, és sötétedés előtt irány haza. én így gondoltam
én is pörgetem az enyémet, fékcső, féknyereg, kipu, gyertya stb. 04.13 már rajt van a ringen
http://www.kepesmotor.hu/motor...
HA hosszába közlekedsz az úton, nem keresztbe, hidd el jobb.....
Boldog névnapot Tamások!
- 20e hozzászólás
- névnap
- és ami a legfontosabb most vett egy FZR-t
de itt be sincs kötve a thermokapcsoló mert az ugye minek.