Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassan kezdem nemérteni, hogy Zsolti eddig hogy lovagolta meg ezt a vasat.... Hogy maradt egyben?
Szerintetek melyik a Sárgáé?
Szoktunk oda járni,tényleg nagyon jó hely.
Ez a csalánosi dolog jónak néz ki. A panzió része pdig nem drága...
nekem mind1. Legfeljebb a céges üdülőbe Balatonfüredre lemegyünk arra a hétre. (Hotel Lido), oszt úgy már közelebb van.
ha kell nálunk van hely az udvaron lehet főzni lehet asztalokat állitani van helye a kb 30 motornak és még a balatonra is be lehet menni ebéd után ha valaki tul éli az ebédet amit persze én főznék csak hát debrecen ide tul messze van aki onnan jönne
Na, mint "Kecskeméti" kaja jó és sok: Csepegi csárda 44-es vagy Fekete gólya. Szállást megtudom nézni hol van olcsóért. Pálya 1500 pénz 20 percre. A pálya kis motorral kimotorozható, amúgy gokartra való.
Megtaláltam közben. M5-t elhagyva 52-n jobbra 1 km, Csalánosi csárda
http://www.csalanosi-csarda.hu képek meg étlap is van
nana! semmi bicajozás, itt 45 kőkemény szilaj paripáról beszélünk rád küldöm Ádámot és kimagyaráz az életbiztosításodból
Lehet tudom melyik az. Az alföldön sokat nyaraltam, és Kecskemét elött mindig feltünt az út szélén egy étterem mivel kb. 15 éven keresztül a MA: PACAL tábla lógott a hirdető tábla alatt
Vagy valamelyikünk kertjébe megrendezzük az a legolcsobb
ha már majd tudjuk hányan megyünk, és hogy mikor, lehet üzletelni szállásra és kajára. Sokat engednek, ha tele a kóceráj.
Ne Te vezess, én meg viszek fényképezőt Jól néznétek ki 2en a kis bicajon
pálya? Matrica? Jóhogy, gyorsan lehet haladni, de nem látsz semmitse...
Hát 2000 alatt már nem eszel sehol sem (1 sörrel), pálya nem kötelező, szállás se, de ez nem idegenforgalmi nevezetesség, itt van szoba már 5 körül is. De Pestre 1 óra alatt vígan otthon vagy, nem kell aludni.
Nem erre. de ez elég flancosnak tűnik. Nekem jó lenne ez is, de én gazdag csávó vagyok de motorosoknak sztem ez túl elegáns, meg az olimpiabajnok kaja biztos sokba van.
Amire én gondolok, kifelé az 52-n, elhagyva M5, tovább pár km,, jobbra esik, úgy sarokra áll az útra, kis kerti tószerű van előtte, meg székelykapura hasonlító bejárat,
És jó társasággal vagy ami megfizethetettlen.
odavissza benzin az új árak mellett is max 6-7 ezer huf. legyen még 1 óra pályázás + kaja + matrica ami 700 huf, sztem simán ki lehet jönni 15 ből. és akkor éhen nem maradsz, szomjan nem halsz, motorozol egy csomót... kell ennél több?
legalabb mar tudom,hova vigyem a szeretom
megyünk ketten a tieddel. jól néznénk ki
Kecskemét Nekem sincs olyan nagyon messze. 1 óra alatt ott vagyok ha még meg lesz a frézi és működőképes lesz éppen...

Csak azért azt számoljátok, hogy autópálya matrica nem olcsó, ha beülünk kajálni az megint egy 5-ös fejenként alaphangon...meg hát azért nem hugyozhatjuk tele a tankot állandóan, úgyhogy benzinre is kell költeni...hát ha még szállás-t is terveztek...
Szegény nyomtatóm kegyelemér könyörgög gyorsan kinyomtattam a rajazokat. Ismételten köszönök mindent mi lenne velem nélkületek.
Akkor nekem arra az öt percre nem kerülne sokba
honlapon mit találtam...:
rövid időre megpihenni vágyóknak
1-3 órahosszára 2 főre 6000 Ft
A szinkronhoz normál vákummérő kell,0 és -1 méréshatárral,az olajnyomáshoz meg 6 bar-ost javaslok.