Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült én rossz helyen kerestem :)
Kecskeméten kifelé (Solt felé) van egy útmenti vendéglő, ami nem kifejezetten a legolcsóbb, de nem is vészes. Akkora kaját adtak, hogy 12 fős társaságból 3man tudtuk mind megenni nagy parkoló van, és kerthelyiség is. Mi autós talin voltunk ott.
Emre köszi én mindent elkövettem hogy jó legyen de ezakszerint rosszul.
Már hogyne lenne, de természtesen nem ad meg szabvány szerinti számot.
Támogatom az ötletet.
Kecskemét nekem is szimpi, és mindenkinek baszott messze van.
(Érdemes majd azért a helyszínt és az időpontot előre egyeztetni, mert akkor a csoportos kedvezménnyel ivóhelyet, és szállást is lehet foglalni előre ócsójér)
Meg most nézem 1998 elötti motorokra nincs is fent manual. :(
Köszi a segítséget de magyar nyelvet nem mellékeltek hozzá. :D
Én azt nem de lehet ezen az oldalon megtalálod: http://www.yamaha-motor.com/sp...
Megtudjátok mondani a mocim kuplung kinyomócsapágy méretét nincs gépkönyvem és úgy nehéz google sem segít.
hát én amondó vagyok, h legyen kecskeméten vmelyik hétvégén amikor már stabil 25 fok lesz, és akkor mehetünk kecsóringre is.

mármint az FZR tali. elég közel-messze van mindenkinek.
Gyula, mekkora méréshatár kell egy ilyen szinkronizáló műszerhez? Milyen órát szerezzek? (rendszergazda vagyok egy vízműves cégnél ) csinálok 1et én is magamnak.
Az olajnyomásmérő egy darabig pihen, de az biztos nem kell.
Ha kijön a jó idő megnézem nem maradt-e még otthon MTZ-re való, csővel mindenestül, vagy egyszerűen leszerelem a traktorról egy próbe erejéig.
Meg mi is árulunk ilyen manométereket, mindenféle bizgentyűvel csak órából épp 4 bar, és 25 bar-os van. http://www.prillinger.cz/files...
Igaz ezeket jobbára hidraulikus, vizes dolgokhoz viszik. Van hátsó csatlakozású is.
A többi műszerre alszok egyet.
- csövi Szigetmonostor (Bp. mellett)
- olivér02 Kaposvár
- Ultras12=Antal Tamás BP-Mogyoród
- speppi Szank /kiskunhalas mellet/
- rena Balatonakarattya
- Hai: Újpest... 100 km-es körzete.
- bakosi : siófok és 6km -es körzete
- Thomas007 : Debrecen
- ábrus :Nagyvenyim (Dunaújváros mellett)
- robertgida Debrecen
- Ferenc Szeged haladunk delre:)
- jaszipapa: Tiszaalpár (Kecskemét)
- daogyula : Szeged
- mlas: Szentes (Szeged fölött 50km)
- emre: Kaposvár
- P071: Budapest - PestErzsébet
- adamfzr Bp.
- bekessanyi-Pécs
- Royal03 :Üllés (mindentől messze)
- kinetic Vésztő (Békéscsaba)
-Snoopy:Dunaharaszti(Bp.)
Az enyémen sincs olajhűtő,pedig olyan mint a tiéd!Az olajszűrőm is más!
vegulis kifizetve mar ugyis ki van
rendelj még egyet ha ennyire tetszik
vazz,tenyleg o felejtette el.honnan tudtad? mar te is jartal igy?
Andika elfelejtette,hogy már utaltál!Srácok,kinek kell szinkronteszter és négyes kompressziómérő?Akinek kell jelezze,mert meg kell hozzá csináltatnom a 6-os menetű csatlakozókat!(szívotorokhoz)A szinkron 10000,a kompresszió 8000,+1000-a posta.Akinek olajnyomásmérő kell,az is jelezze!
NEM
Király,úgy néz ki hogy lassan mindenki ott lesz!(aztán a tali napján meg majd összejön vagy két ember)
- csövi Szigetmonostor (Bp. mellett)
- olivér02 Kaposvár
- Ultras12=Antal Tamás BP-Mogyoród
- speppi Szank /kiskunhalas mellet/
- rena Balatonakarattya
- Hai: Újpest... 100 km-es körzete.
- bakosi : siófok és 6km -es körzete
- Thomas007 : Debrecen
- ábrus :Nagyvenyim (Dunaújváros mellett)
- robertgida Debrecen
- Ferenc Szeged haladunk delre:)
- jaszipapa: Tiszaalpár (Kecskemét)
- daogyula : Szeged
- mlas: Szentes (Szeged fölött 50km)
- emre: Kaposvár
- P071: Budapest - PestErzsébet
- adamfzr Bp.
- bekessanyi-Pécs
- Royal03 :Üllés (mindentől messze)
- kinetic Vésztő (Békéscsaba)
Akkor majd megkérdezzük hogy hogy lehettél ilyen hülye hogy ilyet tettél bele.Hát nem tudtad hogy ez nem jó bele?
Én is mennék,ha mehetek?
kinetic: Vésztö (Békéscsabától 40km-re)
gyerekek kisebb szivinfarktust kaptam most. ez az ulespup uldoz engem megvettem a sugmotorsnal.elkuldtem a penzt utalassal.erre ma jon a csomag,h aszondja a postas 7375 ft lesz. elfelejtettek,h elor eutaltam a lovet.most 2x kifizettem. suru telefonalasok,de ugy nez ki megoldodott.majd utaljak vissza a penzt. a pup viszont fain.sehol egy javitas,repedes.csak a festek van lekopva,de ugyis ujra lesz festve,mert most fekete.az emg csunyan mutat a piros-feheren:)