Jó az ha van egy MC,szerencsés vagy.(meg ha van lé benzinre)
Azt a hengerfejet meg csak megcsináltam volna,mégiscsak egy Springervillás épített vas.(állat motor)
A pink motorsnál az olajszűrőd 850Ft,a légszűrőd3700Ft(most néztem)
Az olaj meg szerintem nem lehet ennyire észrevehető.
Én használtam IGOL félszintetikus 10W40-et,20w50-et,semmi különbség,most Fuchs Silkolene félszintetikus 10w40 van benne de ugyanaz.(ilyeneket tudtam olcsón)
Az olajszűrőt a Pinkből vettem egy ezresért.
Pátyon lakom.
Tőlük vásároltam, de ha jól sejtem te tudsz olcsóbb forrást is
1990-eshez hozza a papirszűrőt hm...
Szóval az olajcseréhez köze van a problémámnak vagy más lehet a bibi? Ha más olajat rakok bele akkor kell állítani valamit(ez lehet elég hülye kérdés)? Esetleg pl: finish volt az olajban és azért ment olyan jól ?
Thx.
Kérdezni szeretnék a világítással kapcsolatban hogy ha felkapcsolom a világítást olyan mintha három henger menne alapjáraton de ha húzok neki egy kis gázt akkor teljesen jó meg ha lekapcsolom a világítást akkor is jó ! Menet közben is teljesen jó világítással! Mi lehet a baj!
Hello!
Én Castrol 10W50-et szoktam tenni bele,eddig még semmi baj nem volt!Egyszer vettem 20W50-est,mert azt mondta egy szerelő,hogy az kell bele,de alig bírtam váltani!Tudomásom szerint a váltás 92-ben volt,legalábbis az enyém az és már nem papírszűrős!Pest környékén belül merrefelé laksz?
Nemrég lettem tulajdonosa egy FZR 600-nak és hát sok a kérdés
Már egy idelye olvasgatom a fórumot, de nem tudtam teljesen visszaolvasni minden hozzászólást, szóval ha ezek a kérdések már voltak akkor bocs.
A vas 1991-es és szerettem volna olajat és szűrőt cserélni benne:
milyen olajat használtok ill. mik a tapasztalatok? Szűrőnek kaptam egy patron jellegűt, de az nem jó a motorba, mert ebben még papíszűrő van. Szóval mikor volt a váltás vagy ? Eddig ki tudja milyen olaj volt benne, de most Repsol 15W50-es raktam bele és hát azóta elég xarul megy(nem húz annyira és az alapjárat is ingadozik, leáll). Egy kicsit túl is töltöttem sajnos lehet h ez okozza a hibát?
Köszönök minden segítséget előre is: Blue boy
Sziasztok mindenkinek. Ugy látszik nem csak az én problémám az a reggeli iditás. Nekem is csak kicsi gázzal indul. De mikor meleg akkor se kapja el mindég. Én ezt ugy oldottam meg hogy mindég huzok egy kis gázt és akkor szépen elkapja. Amugy töbször próbáltam megálitás után ujraviszagyujtani és olyankor szépen gyul anélkül hogy huzzam a gázt. Amugy van valami hátránya annak ha igy kis gázzal gyujtok?
Azt a hengerfejet meg csak megcsináltam volna,mégiscsak egy Springervillás épített vas.(állat motor)