nekem speciel az R1 es farka nem tetszik mert a régi fzr tank kicsit szögletes és az R1 farok nem töri meg és nekem igy nem tetszik azért választottam a honda farkát igy egy kicsit meg változtatta a tank és a farok találkozását ( persze ez nekem tetszik igy )
képeim vannak valamere de ha jól emlékszem tettem ide fel régen mikor épült ! Hát erre csak azt mondanám ,hogy könnyünek szerintem nem mondhatnám ha nagyon jóra akkarod és mm pontosra akkor szerintem el lehet vele vacakolni én mindenhez uja konzolokat készitettem ( fej idom , segédváz) nem érdemes a régivel vacakolni uj anyagbol lehet jól épitkezni
Nem tudom eladom e csak elméleti síkon gondolkoztam ma rajta.
De 10körül már adnám mert rossz a töltője azt úgyis veszek magamnak. És 1 aksi csere is ráférne úgy meg nem érné már meg a 10et se.
hát igen ezzel csak a feltuningolt járgányok járnak jól mert annak is agyárit vesszik figyelembe .Amugy kiváncsian várom ,hogy mennyivel basznak megint meg bennünket a kurvák
Magyarországon?
Műszakira kivénhedt fogatlan, saját vonszolásukra is alig képes vasakat vinnének amik hazaérve egyből fitt, húdepóver állapotba kerülnének megint két évre.
A vezérmütengely rá peremezte az emelötőke házát az emelőtőkére,két szívószelepnél szepnél.
http://www.batteryupgrade.hu/s...
Nekem kocsiba kell navigálni.
De 10körül már adnám mert rossz a töltője azt úgyis veszek magamnak. És 1 aksi csere is ráférne úgy meg nem érné már meg a 10et se.
Hogyé is vetted?
Műszakira kivénhedt fogatlan, saját vonszolásukra is alig képes vasakat vinnének amik hazaérve egyből fitt, húdepóver állapotba kerülnének megint két évre.