Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha eladod, minek a dob? Vagy fáziskésésben vagyok.?
Tessék építéses képek:
nekem speciel az R1 es farka nem tetszik mert a régi fzr tank kicsit szögletes és az R1 farok nem töri meg és nekem igy nem tetszik azért választottam a honda farkát igy egy kicsit meg változtatta a tank és a farok találkozását ( persze ez nekem tetszik igy )
Ma a boldogság tanyát vert nálam.
A vezérmütengely rá peremezte az emelötőke házát az emelőtőkére,két szívószelepnél szepnél.
Meg a segédvázam mint kiderült nyeklett 1 et szóval az marad és akkor csináltatok 1et hozzá.
A fejidom nem kell mert streetfighter stílus lesz majd csak a popsit változtatom meg majd.
képeim vannak valamere de ha jól emlékszem tettem ide fel régen mikor épült ! Hát erre csak azt mondanám ,hogy könnyünek szerintem nem mondhatnám ha nagyon jóra akkarod és mm pontosra akkor szerintem el lehet vele vacakolni én mindenhez uja konzolokat készitettem ( fej idom , segédváz) nem érdemes a régivel vacakolni uj anyagbol lehet jól épitkezni
Skacok erősen gondolkodom eladom majd télen a Brutál Bélát 1 rövid Raptort szeretnék felrakni majd. Még ne verekedjetek érte.
Ilyesmire gondoltam csak szebben.
Esetleg nincsenek képeid a készülésről?
Uram magához fordulok mert ebbe nagy szaki. A régi R1es faridomot idomot nehéz ráfaragni az 1000res frézire 88as?
ja. mekkora már mikor letolod a 600-asokat a 250-el, meg megmérnek 280-al valahol.
nincs semmi csak a gép a kábel a rossz töltő és a bőrtok.
Ha veszek akksit akkor lehet hozzá kapni 3000mah aksit az 1300 helyett. azis kb 8 rugó.
http://www.batteryupgrade.hu/s...
ha autós töltő van hozzá, adok így most érte 8-at.
Nekem kocsiba kell navigálni.
akkor veszek egy 250-vagy 400 ast és átépités kezdödik ezres blokkom ugrik bele már nagyon unom a buziságukat
Nem tudom eladom e csak elméleti síkon gondolkoztam ma rajta.
De 10körül már adnám mert rossz a töltője azt úgyis veszek magamnak. És 1 aksi csere is ráférne úgy meg nem érné már meg a 10et se.
50e vettem elcserélhetjük az xboxra
előzetes rémhírek már vannak eddig nekem 6000 körül van de lehet 10 12ezer lesz majd.
mi píz?
Hogyé is vetted?
hát igen ezzel csak a feltuningolt járgányok járnak jól mert annak is agyárit vesszik figyelembe .Amugy kiváncsian várom ,hogy mennyivel basznak megint meg bennünket a kurvák
szar rajta a software.
Magyarországon?
Műszakira kivénhedt fogatlan, saját vonszolásukra is alig képes vasakat vinnének amik hazaérve egyből fitt, húdepóver állapotba kerülnének megint két évre.
Várjál csak papa ikimnek nokiája van beépített gps el és kb 10 percbe telt neki megtalálni mikor nekem kb 30mp volt.