Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én gps miómmal az a baj ha engem hívnak akkor visszhangzik a hívó félnél a saját hangja nem gyengén és az őrünknek is miója van most volt gyári szoftverezésen a szervizbe és az is visszhangzik. És nem találok rá megoldást így el is adom lehet.
Egyébként egy Qva nagy geciség ez az AGPS
a lényeg, hogy egy gyengébb telón is megy.
Namost
Pupu Mio-ja tesók közt is 4 éves minimum. Na azon gyors, és stabil a GPS és használtam olyanon. Azt ne mondja nekem valaki, hogy a mai vattaúj telefonok nemtudnák kiszámítani a GPS műholdak adatait a jelekből KAMU! A lényeg, hogy tejelj a netért, oszt csá.
Ez van.
Rizsa. A te motorodban ugyanaz a 12-130-140 Le van mint egy újban (és még te is fosol tőle )
Én azt csinálnám műszakinál mindenkinek 1 teljesítmény mérés és az alapján lenne a biztosítás és a tuning verdák is kibuknának hamar. Mert ugye ők a legnagyobb csalók.
Aha gyorsabb voltál
Értem, tehát ez mit jelent? nem tudik Jaszi baszni rá vmi kibaszott programot?
De neked is mind1 mert 70kw felett van a csúcshatár kategória. a kort miért nem veszik figyelembe? 22 éves meg 1 mai gép között fényévek vannak.

Haverom subaruja az gyárilag 279 le most a kocsi 800le ha őneki a gyárit nézik akkor akkor mi van ilyenkor?
Az AGPS (=Assisted GPS) a mobiltelefon GPS vételét javító módszer, amit a mobilszolgáltató nyújt.

Használatához olyan mobiltelefon szükséges, mely beépített GPS-vevővel rendelkezik.

Működése a telefonban lévő GPS és a mobilszolgáltató szervere közötti adatcserén alapul. A mobiltelefon a navigációs adatokat nem csak a műholdaktól, hanem a mobilszolgáltató szerveréről kapja meg. Ugyanis a hagyományos GPS-vétel időigényes (bekapcsolás után 2-3 perc is lehet), ráadásul jó rálátás szükséges az égbolt irányába – ami egy sűrűn beépített városi környezetre nem jellemző. Ezek kiküszöbölésére találták ki az AGPS-t.

Az eljárás lényege a következő:

* a telefonba épített GPS néhány másodperc alatt egy durva, kezdeti műholdpozíciót határoz meg, amit elküld a mobilszolgáltató felé
* a szolgáltatónak a műholdas vétel szempontjából előnyös helyen, stabilan kiépített GPS-vevője van, valamint elegendő számítási kapacitása, ami a telefontól kapott információ alapján gyorsan kiszámítja a műholdak helyzetét
* a telefon a szolgáltatótól megkapja a műholdak pontosan kiszámított adatait
* a telefon kiszámolja a szolgáltató adatai alapján a helyzetét

Az eljárás előnye, hogy a mobilba elegendő egy egyszerűbb GPS-vevőt és kisebb kapacitású processzort beépíteni, ugyanakkor a szolgáltató biztosítja a telefon pozíciójának számításához szükséges számítási kapacitást és a pontos adatokat.

Ez a szolgáltatás fizetős is lehet a szolgáltató részéről.
Az enyém azért erősebb(42Kw) bár ez érthető. Az enyém ezres.
nekem se jó hir mert 108 helyett 98 van bent de én még nem szolok semmit mert csak 10 kw az eltérés
Ja tomtom kafi. Én is használtam. Nézz szét a nokiaprogramok.hu-n. Szerintem találni fogsz.
akkor nekem jó is meg rossz is lesz kb 100kW a 105kW helyett de semmit nem változtat a besoroláson.
Az alkatrészt az qrva drága 20000ft
de a motorinoval vedd fel a kapcsolatot ő csinálta nekem is. adj neki pontos gyári méretet lyuk középnél mérve és anyagvastagságot is. És az alapján gyártasd le vele. Kb 1-1,5 centivel kissebbel már jó kis eredményt lehet elérni.
meglestem telefongurun. Szép teló
a-GPS, úgyhogy szopás.
Az mi?
Szabad ilyen hírrel csak így berontani a fórumra!
Nekem Satio-m van Garminnal megy, volt P1-em azon Tom-Tom futott net nélkül. K800 hoz vettem HGE-100-t, az használta a netet, de minimálisan.
vágom.
nekem is volt. Tigázhoz beadtam egy pozícióra. Valami ügyfél menedzser cucc. Hívot telón a személyügyi vezető buxa, hogy sajnos erre a pozícióra nem engem keresnek. DE ajánlana mást. személyes ügyfélszolin külsősként (bérelt, tehát nem állandó állomány) mikor mondta mellé a zséét, körberöhögtem.
SE elm
Szia Pisti. Ez bizony nekem nem jó hír...40kw...de sebaj majd meglássuk ez még koránt sem biztos.
milyen teló? (pontos típus)
Ha "A" GPS van benne, akkor baszhatod.
Úgy szokták a multik hogy elteszik a papírt, aztán ha lázadnak a droidok akkor lecserélik a hibás darabot egy újra. Úgy látszik mostanában a válság miatt kevesebb lett az üzemzavar és ezért ritkábban kell cseredarab.
Na hackerek! Főleg PO71!

Mivel itt majdnem mindenki telefonguru, mondjatok olyan navigációs progit Sony Ericcsonra, ami rohadtul nem akar felmenni a netre, és adatforgalmat generálni, A gyári wisepilot és googlemaps kilőve, mert azok csinálják a forgalmat, meg nekem a számlát
Cakát! Beszótak itthon. Na ez is miattad van Pupu! Megpedzettem a fánk kérdést.
Szép estét fiúk ! most este volt a tv ben ,hogy a biztositás ugy fog müködni ,hogy a biztositok megnézik a motor autó tipusát és a gyári adatott veszik figyelembe és nem fogják elfogadni a forgalmiban lévö adatott .Mivel azt mondták ,hogy szinte minden 2-dik forgalmiban el van irval .Tehát jővőtől pontot tesznek a kw csalásnak Egyébként ezt már vártam mert tul sok 1000 res került alacsony kw al forgalomba meg minden más is