Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fasza készlet. M10x1 balos van benne?
De látom inkább 1 fényképezőt vettem volna
Mai szerzeményem. 6000. Nekem sok ilyen lux-tools szerszámom van. És eddig nem volt rá panasz 1ikre sem.
Sajnos nekünk is így van. Ezt nekem:
Én hülye! Mostmeg mindenki ingyér hív, oszt pofázik, meg pofázik. Áhhhhh
ceges flotta. 1850Ft a havi dij,mely teljes egeszeben lebeszelheto,es a cegen beluli telefonok kozott ingyenes a hivas.bevittem anyam,apam,asszonyt,meg az egyik haveromat.orakat tudunk igy beszelni ingyen.
ábrus. A fötengelyt miért kell hátra felé forgatni?
Nekem a max 40
Sanya vagy Feri, mi ez az 1850 Ft-os tarifa? Meg ez a családon belüli izé hogy van? 1 kijelölt telcsi minddel ingyen, vagy mind minddel (a körön belül)?
Neee! Pupu!
Ne addd fel!
Ábrus feladtam.

Gyulám feladtam a gyertyát.
Mondom, világ életembe ennyi volt.. A max eddig 27.000 ft volt, az is külföld miatt...átlagba 6-7 ezer ft.
na oszt? nekem E.on Hungáriás flottába van. Az is hasonló percdíjakkal, és 40 ingyen sms-el van.
Olyan is volt kis tekerővel
Sanyi nézd mit eszek . . . . . .
Szasztok naplopók. Tádám újra itthon .
Iszonyatos
Az volt a baj,hogy csak egy része volt betongát,a másik földgát,és két különböző anyag illesztése mindig gyenge pont!Hozzájön még az évtized legvizesebb éve,a sok eső kimosta a két gátrész találkozását,és az iszap egyszerűen kifordította a földgát végét.
nekem nincs iphone-om,en ezzel vagizok amugy az 5000 nettel egyutt valoban nem sok.anno net nelkul elofizus telefonnal 3-4.000bol megusztam a dolgot.
De akkor meg ne vagizz, egy átlagembernek 5.000 ft havonta szerintem belefér a telefonszámlába - netezésbe.
Igen-igen Thomas, pont ezeket nézegettem...elszomorító. Mi lenne ha ez Velünk történne meg?
Ő vazzeg
Nekem is ilyen van,csak céges,és másodperc alapú számlázás. A családban van 4 előfizetés,50db ingyen sms,és ha lement az 1850ft, akkor 15ft/perc T-mobil,24ft/perc Telenor és Vodafon. Minden másodperc alappal. A vezetékes 10ft/perc, és sehol sincs csúcs. Ez mindig ennyi.
Miért nulla a nagy nulla? xd