Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóóóóóóóóó friss üde reggelt mindenkinek. Ma mi a helyzet? Számítógép mi? Comendadore az. Nekem is volt meg volt az a filmes számcsi is nekem valami szpok kapitány vezette enterprájsz 128 na az is volt nekem. volt vagy 60 kazetta játékom.
Én tudom hogy te láttad, de október 3.-án, 15.30 körül linkeltem ugyanezt az oldalt, szépen, pirossal kiemelve a lényeget.
Mindezek ellenére akkor is majd fél napig ment a vita hogy mennyi, meg most is.
Nem értem...
Jaja.
Az nagyon adta!
CSaládba volt egy plusz 4-es, oszt azzal toltuk. Nekem még mindig van egy C64 otthon a saját dobozában. Jó is az. Multkor próbaképpen belőttük tesómmal a Commodore-t. a magnóhoz kellett egy kis csavarhúzó a fej miatt, de ment. Betöltöttem a turbót, majd a mario-t, oszt qva hamar végigjátszottuk.
Mai fejjel túl könnyű a mario. A frisebb játékok nehezebbek.
Volt a Commando játék,szerettem mert nagyon szép három csatornás zenéje volt!
Akkor már aktívan játszottam otthon a mariahilferről származó gépemmel a Last Ninja nevű kibaszott állat játékot

Amúgy Reggelt!
Tévedni emberi dolog, mondta a kis sün és leszállt a drótkeféről.
Reggelt!
Lehet hogy a hütöben a folyadékot,kell 24000km után cserélni?
Öregszem,tévedni emberi dolog.
Azért, nem árt 24ezernél ellenörizni szerintem.
Én nem tudom,az elöző tulaj mikor állitott szelephézagot,de én 13ezer km-t mentem eddig vele.
az elöző tulaj azt mondta,hogy utánna állitsa magát a szelepházag automatikusan.
Ez a könyv első lapja.
(Ventilspiel-kontrolle alle 42000 Km!)
Jobb felső oszlop. (FZ/FZR 750 Reparatur anleichtung)
Ezres könyve dettó.
24e
42e
Egyik másik szívószelephézag 0.01mm volt,csak a lélek tartotta a hengerekben a kompressziót.
24e
De hogy? Nem egyszerre kell mérni, szétszedni, állítani összerakni?
42e
88-ban már régen létezett C-64
Nekem a szívószelephézag elfogyott,majd mind a 4-hengernél teljesen 0-ás hézagra.
Holnap a szívószelephézag állitás kerül sorra.
Elvileg 24000km-ként kell ellenőrizni. Ja szívó 0.1-0.2 kipu 0.2-03.
És indult, jó lett?
Még nem mértem. Gondolkodtam én is rajta, mérni még csak-csak, de állítani nem hiszem, hogy vállalkoznék rá....
Csövi. Te mértél már szelephézagot a mocidon?
Én most hagytam jóvá,
a kipufogószelep soron 0.25mm-re állitottam a hézagokat.
Ja. Bő gázzal hatosba, mer nem érünk rá....

Egyébként én azt csináltam, hogy amikor kész voltam a lánckenéssel betettem egy kartont a kerék és lánc közé, megpörgettem hatodikban a hátsó kereket, hogy ledobja a felesleget, közben meg imádkoztam le ne ugorjon az emelőről.
Ez jól fest. Be kéne szereznem egy ilyet. 2 ember kell hozzá, az egyik odatartja a lánchoz, a másik meg kis gázzal pörgeti az emelőn lévő hátsó kereket