Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oho álljon csak meg a menet mit csinálsz 450 be árulod a gépet te áruló akarsz lenni? . . . . . .
. . . . .
Mindjárt linkelek.Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Aha a keresztfiam olyan fényképezőt kapott tőlem karácsonyra.
Víz ütésálló 500kép fér rá. irigylem nagyon a kiscsávót.
http://www.jatekmax.eu/digital...
Mit adsz el?
Ma jött egy srác (anyuékkal) megnézni a gépemet 450-be, de mondtam neki ha nincs zseton, nincs próbakör! (gyerek kb 19 lehet)
Apu elég elismerően nézegette a Frézit és megkérdezte a végén: Ha a kicsi kész lesz az mennyi lesz?
hát itt meg miafasz folyik?
. Szerelek szeeeerrreeeeleeeek. Nem szeretlek hanem szeeerrrreeellllleeeeeekkkkk.
Szeva Száguldó Zsolti mi a helyzet? Éppen valami rémes filmnek estem neki unalmamba...30 nap éjszak : sötét napok.Aminek ilyen címe van, tuti csak szar lehet. ZS kategóriás horrorfilm, előre látom
Vagy egy három éves gyereknek esetleg?
Sziasztok. mizu?
Elmondhatnám de nem teszem, mert te biztos hogy azonnal meggyőznél arról hogy az miért nem úgy van. (úgyhogy nem értek hozzá)
Nem LUXus az egy kicsit? mi marad a többieknek?
nem nem veszek nyomaték kulcsot is csak ez most sos be kellett. még nem szerelem össze így nem kell a nyomi kulcs. de elmegyek 1 peca boltba és veszek digi mérleget
nekem 3 lux keszletem van.eddig bevaltak,pedig volt par berozsdasodott csavar...
Ez igaz de csak egyszer hibázhat!
Úgy szokott ez menni hogy kihúzzák a hatos menetet, akkor belevágják a nyolcast, de a tízes már nem fér el!
(a valóságban kétségbeejtő látni a levett szelepfedél alatt a nyolcas csavarfejeket és ha már egyik-másikat meg sem lehet igazán húzni akkor )
na ja,en is egy hetig gondolkoztam,h asszonyt bevigyem-e,de ha nem viszem be,az sokba kerul.a telefont konnyebbb letenni,mint sokat fizetni:DDDD
Elég lett volna ha szóltál volna egy szőke nőnek hogy fényképezze le neked. (nem kell ezért gépet venni)
Okos, ez 6000, a nyomatékkulcs meg 9000 és így az nem kell !
Ha túlhúzod a menetet (megszakad), leszarod, vágsz bele eggyel nagyobbat
Na ez már mindjárt más.