Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja volt olyan klónom 1 évig semmi bajom nem volt vele eladtam az őrnek ő leejtette nem gyengén még aznap és keresztbetört a kijelző.
a te álmod, a gazdag ember álma, aki már befutott, és megteheti, hogy ilyenről álmodjon
Ilyeneket néztünk mi is Cindyvel itt Nálunk...nagyon jó kis masinák ezek. Volt egy 400-as, szinte ugyanilyen, meg egy 600-as is asszem. Jó kis gépek, de elég nagy darab méretre.
gyerekek, eeeeeevagytok ti tévedve, majd rájöttök
az rf nagyon szép motor, főleg a hátsó lámpája, meg azok testarossa-szerű kiömlők..
Tom, hogy szerethető, jó, ha az ember mindig a háló közelében van, fényképező is mindig van a zsebben, meg navi is, ha eltévedsz...
igazából nekem is szimpi, de vagyok annyira különc, hogy nem vennék ilyet
Én oda szeretnék eljutni, hogy titkos legyen a mobilom, és 10nél kevesebb ember tudja a számát nekem nem az a menő, hogy 180 ezres kütyüt húzzak elő, ha csörög (az a baj, hogy TÚL sok ilyen embert ismerek, és még véletlen sem akarnék rájuk hasonlítani)
baszod, 8 perce néztem pont ezt az RF-et
ja, ma már előfizuval 10-20ér is szép vagány telókat kapni, nagyon felvágni nem lehet.. sőt iphone klónokat is 20ér kapni, amik szintén tök jó, ezeket ennyiér ráadásul 2 aktív sim-mesen, függetlenként..
Tudom kicsi, de nekem tetszik:
link
1990ft a net előfizuja, és éjjel nappal netezek rajta cakkpakk 10es a számlám. annál sokkal kevesebb már nem sokat beszélés
mooondom laaassaaan: tiizeeeenöööteeezeeeer 15ér vegyél már nekem fényképezőt, zenelejátszót, internetezni valami kütyüt, filmetnézni simán rajta, órát, naptárat, etc.. na?
néztem már a gsx-et, de így hogy ezmegaz nem okés, nem buli annyiér, mert árában lehet kapni egyből motorozható romokat meg ez a kocsitéma most földhözbasz ha megcsináltatom
mlas. 5.000 ft-os havidíjba benne van 100 perc teló, 100 sms és 1GB net, ami elég egy magamfajta pénzéhes elkényeztetett kölöknek és hidd el, 3 éve netezek és filmezek - játszok - zenézek rajta minden nap és nagyon szeretnivaló kis kütyü ez.
te barom, nem csabda, hanem csapda
emre! 120.000 forintért kapsz egy alaphangon 50,000-es fényképezőt (az én Fujim nem fényképez minőségbe olyat mint az iphone pedig 60.000 volt. HD film lejátszásához ha okosba veszed a laptopot akkor is 100.000 pénz és akkor még sehol sincs a telefon, meg az mp3 lejátszód. Nem azért veszek iphone-t, hogy felvágjak...sosem ezt tartottam fontosnak, ez időszámításunk előtt 446-ban volt divat, a tulliusi alkotmányban foglaltak szerinti vagyoni alapú besorolás. HOPPÁ miket tud a Don.

Na mindegy. Kell egy telefon és ha már veszek, akkor olyat ami megint évekig kiszolgál.
Te má öreg vagy.
Egyébként ez benne a marketing, hogy ez mindenre jó... mint a kombinált fogó
de ki az, aki ezen HD filmet élvezni tud? Vagy akár netet? (na azt talán, szükségből)
Az még benne a csabda, hogyha ki akarod használni (net, navigálás, ímélezgetés) akkor olyan tarifacsomag kell, ami min. 10-15k havonta.
nem, nekem külön-külön sem lenne többe
csak az én verziómmal nem lehetne felvágni

de nem szólok bele többet, a te dolgod
Azt mondják, az ájfon jó. Van néhány haveromnak (ők a sznobok )
Tudom, hogy az ifjaknak ez ma trend, 1 ilyen okoskütyü, mert ezen élnek...
Ha én erre izgulnék, akkor ájfon lenne, az előző, nem a legdrágább, az is tud mindent.
Ja igen, annnnyi mindent kaptam az ősöktől életembe
az a szitu, hogy el vagy kényeztetve
120? egy donor fzr ára.
Ha azt nézed emre, hogy 120.000 forintért van egy telefonod, laptopod ami nem az olcsó fajta mert tudsz rajta játszani, HD filmezni, netezni, egy fényképeződ ami szintén nem a 20.000-es kategória, akkor azért nem jártál olyan rosszul...akkor már más a lány fekvése, igaz?
ez csak eccerű úri huncutság
telefonálni telefonnal, fényképezni fényképezővel kell, de ha nektek bejön a marketing duma, hogy mindig a legújabb csili-vili szarság kell akkor csak herdáljátok a pénzeteket nyugodtan.
Azt a buta Adamtól kérdeztem. Az üzletet meg nem tudom megéri-e, csak holnap derül ki. Azé kérdeztem, ha rágyulladtál akkor itt betárolom, oszt ha van pézed elviszed.
Addig is árulom a másikat....