Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te Poti,még egy ilyen aforizma,és szét lesz rúgva a kend farizma!
Szia Zsolti! Majd akkor fog Pupu testvér nagyot nézni,mikor egy nagy vájling fánkot fogok az ölembe,és nyakon öntöm egy üveg baracklekvárral,és még a fülem is lekváros,és,és,és! És így fogok fotózkodni,de csak Pupu kedvéért.
ez gyerekek nagyon durva 110nap alatt alkotta durva progik lehetnek.
http://youtu.be/okOlstrshT8
Hát igen, hasonló a helyzet ezért össze kell tartanunk Sándorom (mint tudjátok Sanyi BUSZSOFŐR! )
Szedődik szét, csak minden napra van valami elintézős elmászkálás és így lassan halad. (ahogy ígértem is )
Hááát nekem is ... Remélem. Vagy nem? Nem is tudom,de lehet hogy jobb erről nem beszélni.
Jólvanám. Gondolom, hogy ismer már, nem 1 éve vagytok együtt - egyre jobban úgy fest, hogy ez a film még azoknál a zenéknél is rosszabb amiket linkelni szoktatok!
Gonosz vagy.
Teljes mértékben engedélyezve van részéről a női nem csodálása, csak hozzányúlni nem szabad. (ilyen téren nagyon jó fej és tudja hogy hogy csak a pofám jár )
. . . . . .
Direkt azért vettem 8dbot hogy legyen mit mutogatni neked. De sajnos a pipicek megérezték mi van a táskába és befaltak 1et.
. . . .
Vazze! Nem látom, de sejtem. Csak nem fánkot? Azért elmegyek gyalog Pestre ha kell!
Minden elismerésem egy ilyen kaliberű embernek! Hatalmas vagy Pupu!
Hát öcsém minden tiszteletem a tied így nyilvánosan be mered írni ezt. Az asszony meg a melóhelyén nézi a fórumot miket irkálsz. Szerintem ma ne menj érte mert holnap a hírekbe hallunk valami rosszat. Elvesztette a kanos férj a tökét út közbe.
Csak az asszonypajtás nehogy meglássa! mer aztán megint jön, hogy csak a pinán jár az eszed!
Kényszer volt. A nagymuterjuk anyját műtötték a kórházba ma 85 éves és az anyjuk bement hozzá de ezt akkor tudtam meg mikor felmentem pestre. Nem tudta addig senkire bízni én meg mondtam ne vigye be őket a kórházba mert elkaphatnak valamit addig lefoglatam őket de nem bántam meg.
Hívd az üvegest.
Hogy állsz vele?
Hát tényleg klassz lehetett! A törpék biztos nagyon élvezték! Milyen jó fej Vagy!
Még vakaróznak rajta mert apu nagynak találja a gyereknek elsőre (A-s jogsi nincs de ugye ez nem mindenkinek szempont )
viszont anyunak meg tetszett a színe (nekem meg anyu lehet el kellett volna vinni egy körre és meg is köttetett volna az üzlet )
Szeva Sanyiiiiiii láttad mit kajáltam itt.