Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pff. Kérdeztél valamit. Ha itt valaki kérdez valamit, hamarosan jön rá 1-2 válasz, megoldás, lehetőség. Senki nem válaszolt a kérdésedre, mert általában ilyenkor még pang a fórum, legalábbis a nagyobb szakik még nincsenek, erre Te meg egyből papírkutyázol, meg miegymás.
Amúgy meg,nem értem neked mi bajod van.
Ez nem Chat szerintem,ez motoros fórum,ha jól tudom.
Nem plazma vágó az kell neki a samu az túl brutális
Én még a gyertyákat is most szedtem ki ebbe a motorba először február óta megvan, a szelepfedelet levenni ááááá.
Akkor meg nem értem... ha 1et is ki tudtál venni, akkor azon láccik, mi fogja, hogy van benne. Akkor ki kéne tudni venni mind. Ha nem jön, akkor samu
Amihez nem értek nem ugatok bele vau.
Nincs igazad,ha nem tudsz valamit, ne szóljál be. Nem isten vagyok,csak egy szerelő.
Mindenkinek lehet okos ötlete,ezért kérdeztem.
Elvileg,ki kellene jönni az emelőtőkének,egy tőke nem jön ki,a többit könnyen ki tudtam venni.
kinetic. Ha ennyire vágod a témát akkor a FASZért kérdezgetsz meg baszogatsz mindenkit. Ha valamit szeretnél megtudni, kérdezd meg és ha valaki tudja rá a választ, majd elmondja. Nem azért a 2 fillérért, de itt mondod, hogy mekkora szaki vagy, nem Nekünk kéne Tőled kérdezni?
Van fogóm is,de olyan mintha valami be meg akadna és nem jön ki.
Látom senki nem tud semmit.
Megyek és szerelem sok rossz motort,mivel nekem ez a munkám,amúgy meg gyesen vagyok.
Én lélekben Veled vagyok, de fingom sincs... nem láttam még ilyet szétszedve... de ha lötyögy, akkor hogy nem jön ki? Vagy csak nem tudod megfogni? Én egy erős mágnessel próbálkoznék...
Engem is érdekel! Mesélj! Veled vagyunk
Akkor most mi van?
Papir kutyák vagytok,vagy össze tartó motorosok?
Baz+ Zsóti, felcsigázol itt minket, aztán meg titkolódzol
Pont arra gondoltam, hogy milyen jót lehetne ezzel menni kakucson, v eringen.. de 160, akkor 170ér xl600, v 250ér bármi. meg miának nemtom tetszene-e, de azéért
Amúgy a sárga tavasszal kapott újat.
jaja . Azért akarom. Meg néha nekem is jól esne a 2T feeling.
Te ÁÁLLLAAATT: Laptop akku
Jó akkut vegyél, h bírja nálam is majd
Kingának pont jó lenne.