Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma tök jó napom volt elvittem a 2 pipicet úttörő vasutazni. 15 éve nem voltam rajta. . Kár hogy hamar végelett a napnak.
Nálunk a szakszervezet csinált egy flottát,amibe a vállalat is beletartozik. Aki a flotta tagja,az ingyen beszél flottán belül. A miénkben kb 500 telefon tartozik. A fizetés pedig úgy történik,hogy a fizut már úgy utalják,hogy a telószámla már le van róla szedve. Egy dolgozónak max 5 kártya lehet a nevén. 1850ft az előfizetés,és ezt teljes mértékben le lehet beszélni,az említett tarifával,ezt mindenképpen levonják. Nekem ha 3000ft a számlám,akkor rohadt sokat hivogattam már mindenkit. Egyszer fordult elő 4000ft,de akkor Ausztriából hivogattam,amikor kint voltunk bringázni. Tehát! Másodperc alapú számlázás, T-mobil 15 ft/p,Voda,és Telenor 24ft/p,50 sms ingyen,és a vezetékes az 10ft/p. Ez nálunk így műxik.
Mekkora lett volna, ha visszaküldesz gyulának egy vastag borítékot valami ilyen szöveggel:

- Kedves Gyula. Az úúgy volt...
Mi van vele? (nézték azt is )
Értem. Pont most építettek egy vadiúj színt a volt sulimba...meglepően pöpec lett. Nézz körül a magyar e-bay-en, egyik nap linkelte gyulafi
Na azért.
nyitott mit? én nagyfalusi csávó nem értek ezekhez a vidéki szakszövegekhez pedig 2 éve falusi vagyok már.
Gyula project?
Nem árulom csak híre ment hogy egy aranyszárny árnyéka vetült a fejemre. (és jöttek a hírre)
Motor most lerakva. Pééééézt kell keresni. Nyitott színt kéne építeni.
Én tudom nekem a talin elmondta
Nem nem sajnos nem vagyok az esetük. Vajon miért?
#51729 - de mindig változik a paletta
Jaa. Hát annyit mondjuk megér, de többet semmiképp se. Mi lenne a meló még mellé? megcsináltad már a mutató kilengést, meg a kormányozós fulladást?
Éééés nem hivatalosan mennyi? Mér ha ide beírod.
De ne süllyedjünk ilyen mélyre.
Nem venni. Lenne egy kis munka, és azért kapnám. 40000be
ilyen

a fontosabb paraméterek:
- 2.5 GHz-es C2D proci
- 4 gb ddr3-as 1066 MHz-es memóriák
- 250 GB jóféle vinyó
- az erős wifi, dual layeres dvd író
- ati radeon HD vga van az övébe

Szóóval
Méééééér fiús csajok voltak? Nagyok és szőrések?
Ott egykét eladó még az én mércémmel is jó.
Nem tudom zsoltibácsi, de ha laptopot akarsz, és érdekelnek a nem hivatalos megoldások, akkor pont ennyiért vettünk nővéremnek egy:
gateway NO50-et. Keress rá, vagy mindjárt linkelek...
Lehet hogy még semmit.
Nem rossz az! (bár egyszer megnézős)
NA voltam a shoxba a gatyámért. Ott voltak a csajok. akikkel a múltkor telefonon nagyfiút játszottam. Na itt be is fejezem a történetet.