Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akciós fogkefe a Bázis motorban.

Egyébként mobilnál mindenkinek el kell dönteni mire használja. Nagyon nehéz olyat találni ami minden igényt kielégít, legalábbis nekem nem sikerült. Persze ha valaki csak telefonál akkor mindegy.
Vének...
akkor már lassan cd-volt nem? bár hallod poti.. ezeknek akkor még a commodore 64 is ismeretlen volt
1988.júli 5. erre mondta, jaszi párja, hogy olyankor is születtek emberek még?
Annak idején a négygombos hétzenés kárcóra volt a kurrens áru a Lengyelpiacról. (amikor Poti született )
Amikor meg szokták kérdezni hogy milyen telefonom van akkor azt szoktam mondani hogy: fekete.
Úgy fogalmaznák hogy egy-két dolog még megegyezik az FZR-rel. (pl Yamaha felirat, kerekek száma, blokkban pár alkatrész, meg még egy-két dolog)
Ez már egy másik konstrukció.
Posta, mellette kocsikat,teherautókat pasztázok,fényezek,kenek,mikor mit kell vele csinálni
VÉGE . . .
mivel is foglalkozó?
Nem olyan amiből annyi pénzecske jön mint amit én szeretnék,de nem unatkozok mostanában.
Van hogy az ember beleugrik 1-2 olyan melóba amire nemhogy csak elmegy az ideje,de még rá is fizet,de amit elvállatam azt meg kell csinálni még ha szar pénzt is találtam ki rá
szerelő?
Van, de nem éppen olyan amilyet én szeretnék
Nem úgy megy 200-at mint egy ezres, na...ne kössé belém!

Az az SRAD nagyon pöpec!
na tv.zek, zuhanyzok, oszt alvás.
Jóccakát emberek!
gyanús.
a minimálár gondolom 500 lehet
hogyh nem megy 200at?
Futok én, futok, de egyre jobban el vagyok fáradva, és talán soha nem fogok eljutni oda, ahava tartottam ifjú titán koromban... de nem adtam még fel
nem baj az. Én ezeket a kis vékonyka karcsú új bigyókat annyira nem csipázom.
Inkább egy ilyen, mint valami szétesős 6-7 százas. Azért egy ilyen már megyeget ha nagyon akarod, de mégse 200-al száguld...Szerintem jó lesz Neki
NA basszátok 2 jelenet és vége a forgatásnak. Ami reggel fél 6 óta tart
na baszod.
Kinga aszonta ilyen kő neki ha meglesz az "A" jogsi.
Na igen, hogy a teljes értékű GPS-t ki is felejtettem...

Hááát igen, ez a visszatartó erő Nekem is kicsit, hogy az anyuci kedvenc fijának és a gizda diszkós patkány vagyok-nak is ilyen van.