Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem én értem, csak te nem érted. Az "összejelölöm-megpontozom-mal" van a baj. Nagyon nehezen akar szimetrikus lenni, jó szögben is állni, HASZNÁLHATÓNAK is lenni, és még jól is kinézni, ezzel szokott elhullani a frizura nagy része (nézd meg pl Jaszit )
Szokásos idióta OFF-olós kérdés: barlang 2-t látta már valaki? Unatkozom, kéne valami jobb film is mára mint ez a vámpíros baromság.
de ez a fulll full legszebb munka.
Na erre gondoltam.
de ez a leg1xübb megoldás . .
Hát én is arra a szakira gondoltam de nagyon sűrű a programjuk és olyan árba dolgoznak hogy veszek belőle 1 fél motort.
Ez a szólózáshoz lesz majd és ha utasos túrát tervezek akkor visszarakom a gyári cuccokat ami 1 be marad és csak fel kell csavarozni a 4 csavart.
Én becsülöm Pupu elszántságát de a helyében én meggondolnám hogy belevágjak-e önállóan. Én a helyében beszélnék Béláékkal hogy a konzolt csinálják meg és a többit befejezném én.
Nem vagyok öngyilkos összejelölöm megpontozom és co val megvarratom szakival majd.
Itt vagyunk de innen ebben nem tudunk segíteni,ehhez ott kell melózni rajta A "fél év alatt megtanulok hegeszteni" pedig jó gondolat ha akarsz otthon egy kaput vagy kerítést csinálni, de vázat hegeszteni azért meggondolandó szerintem.
Nekem itt tart most
Többet is építettél?

Pupunak tudunk majd tanácsot adni

Kibicnek semmi se drága
a K3 as ezresé az nagyon tetszetös farkinca
az elsö képröl a léc a motor faránál az lényeges az nálam is sokat volt alatta
De ez nagyon kényelmes volt bejött nekem nagyon az üléspozíciója.
Valahogy így szokott kezdődni:
De a gsxr k3 nak a 600 és az 1000 nagyon tetszi a popsija az a másik verzió. 5000 ért volt 1 k3 segédváz hülye voltam nem vettem meg 10be benne lett volna segédváz 2 utaslábtartó és hátsó lámpa idom meg 14000 lesz majd.
A régi segédváz meg amugy sem nagyon paszolos mire össze vissza szabdalod addigra jösz rá ,hogy semmi értelme vagyis nálam semmi köze nem volt ahonda faridom hoz ,hogy ugy áljon ahogy annak kéne
van fél évem megtanulok hegeszteni de ha nem sikerül kiadom a melót a trükkmestereknek nálunk és ők megoldják. De van itt a faluba 1 profi hegesztő. De ha elakadok akkor itt vagytok ti
a dobot adja el
Ez pontosan így van mester.
Pupu szerintem nagy falat lesz egyedül...
Igen. A dob lesz eladó. (Sima Béla performance)
Elég sok szarakodással jár egy máshoz való idomot felszerkeszteni a gépre és kell hegesztgetni is rendesen. (és egy párszor át is kell alakítani mire "végleges" lesz.