A Tiéd nem rossz, a corby, de az nem elég "jó" úgymond. Nem sűrűn veszek telefont, úgy vagyok vele mint a cipőimmel. Ritkán veszek, de drágán, hogy sokáig jó legyen és pont olyan, amilyet akarok. Ez a Sony ballépés volt, mert ugyan baromi jó telefon, de nem nekem való...
Jelenleg egy 1G-s iTouchom van és mellé a C902. Jó mert mindig van nálam net, film, fényképező, zene, játék, stb. Sokat utazok BKV-n, ezért jó ha van mivel eltölteni az időt. Most ezt szeretném összehozni 1 készülékbe. Legyen rajta állandó internet, megbízható legyen, játék-film, fényképező, zene!
én azért szeretem, ha tudok netezni rajta (arról szoktam irogatni ide is.. ) plusz a nyaralást is azzal fotóztam végig, és 15 ezer volt csak.. szerintem két évente nem baj ha lecseréli az ember, ez egy éves poont, tavaly októberben vettem, és gyakorlatilag újszerű, eléggé vigyázok rá szerintem, még egy évet elketyeg, utána valami hasonló érintőképernyős cucc kéne
Igaz, én is most jöttem meg motorozásból. Du olyan szépen sütött a nap, gondoltam, gurulok 1et, de végül 6 lett, mire elindultam az idő még jó volt, kezdett szürkülni, meg persze a betony is q hideg. Jót supermotóztam, úgy ment mindenfelé, 1 helyen a körforgalomban még 1 kis sóder is jáccott (eszembe is jutott Poti, utoljára vele csúszkáltam ekkorát ) tankoltam is 2000ér, sztem elég lesz már idénre
El. Jó volna egy 4-es iPhone, de legrosszabb esetbe is egy 3GS...viszont gondolkozok azon, hogy lehet androidos telefon kéne.
iphone 4 - 120 pénz
iphone 3gs - 80 pénz
samsung galaxy S - 110 pénz
sony ericcson xperia x10 - 95 pénz
Mert neked mire kell, ha nem telefonálni?
A motorra nem akartál már költeni az idén?
dehát nekem nincs pénzem...
Egyébként én is rendszeresen vásárolok ott. De, én csak garos új cuccokat veszek, vagy épp alkatrésznek vásárolok.
Igaz, én is most jöttem meg motorozásból. Du olyan szépen sütött a nap, gondoltam, gurulok 1et, de végül 6 lett, mire elindultam
iphone 4 - 120 pénz
iphone 3gs - 80 pénz
samsung galaxy S - 110 pénz
sony ericcson xperia x10 - 95 pénz