Egyikre sem az üzemorvos küldött (túl sokan fordultak fel körülöttem mostanában nagyon fiatalon és így kissé gyanakvóbb vagyok) magamtól mentem a háziorvoshoz ezek miatt.
A nőgyógyász az más miatt kellhet. (gyereket szeretnénk és lassan egy éve semmi, az asszonynak meg mostanában kell menni és lehet meg kell azt is nézetni hogy nem-e esetleg vaktölténnyel lövöldözök ) (nem vicces )
Nem nekik mert ők még kicsik hozzá. Hanem a tesóimnak akiknek ma van a szülinapjuk ikrek.És szülinapkarácsonyra gondoltam megkapnák Csak 1be nem tudok venni 1 tartósat mert itt a motor a kötelező. A régi boxomra nem akarok többet költeni arra elég volt 3x költeni annyit amiből vettem volna 1 újat.
Viccnek hangzik, de komoly amúgy. A betegségek nagy hányada pszichoszomatikus eredetű
A betegek közül sok a rendszeresen felülvizsgálatra járók közül kerül ki, ez is érdekes...de ez itt ne legyen téma, valszeg nem értenénk 1et benne
50-et mondtam egyébként.
Nos az ajánlatodban pénzügyileg kivetnivalót nem találok.
A helyzet, hogy akkor egy hangyafaszányit jobban megvoltam szorulva. Most sínen vagyok anyagilag. Fizu is jobb lett, tartozásokból is kaptam meg, egyes kiadások is mérsékeltebbek lettek mint vártam. Most például jutott az asszonynak egy új csilli-villi érintős mobilra, egykét rongyra, kapott egy táskát, és én is újítottam 2 pulcsit és egy nacit+ egy komolyabb Trox készletet.
Pupu! Barátom! Átgondolom, jó?
Keresztgyerkőcnek kellene?
Nem nincs gond csak éves karbantartáson vagyok. Találtam magamon pár "szépséghibát" és jobbnak láttam megnézetni de eddig semmi komoly.
- Urológia megvolt (minden lyukba benyúltak és elküldtek alhasi ultrahangra okt. végén)
- teljes laborvizsgálat (holnapra lesz kész)
- teljes pofaröntgen (mert Sikondán péntek este letört a fogamból egy darab müzliszelet zabálása közben, javítás folyamatban)
- EKG most volt (minden rendben)
- Még lesz valamikor egy belgyógyászat (aranyér )
Egyenlőre ennyi. (ilyenkor derül ki hogy mekkora hulladék vagyok )
Nem kell az neked asszem 47et mondtál ha jól emlékszem. .
Heti nem havi 10e megvenném részletre és akkor 55e be elhoznám hogy és lásd milyen nagylelkű vagyok. . . . . .
Egyébként meg beszéltünk már róla, hogy az átalakítás (vízhűtés) miatt drágán adom, és hogy nem ér annyit.
Egyébként igazad van, hogy nem ér ennyit, de nekem igen...
A nőgyógyász az más miatt kellhet. (gyereket szeretnénk és lassan egy éve semmi, az asszonynak meg mostanában kell menni és lehet meg kell azt is nézetni hogy nem-e esetleg vaktölténnyel lövöldözök
Viccnek hangzik, de komoly amúgy. A betegségek nagy hányada pszichoszomatikus eredetű
A betegek közül sok a rendszeresen felülvizsgálatra járók közül kerül ki, ez is érdekes...de ez itt ne legyen téma, valszeg nem értenénk 1et benne
Nos az ajánlatodban pénzügyileg kivetnivalót nem találok.
A helyzet, hogy akkor egy hangyafaszányit jobban megvoltam szorulva. Most sínen vagyok anyagilag. Fizu is jobb lett, tartozásokból is kaptam meg, egyes kiadások is mérsékeltebbek lettek mint vártam. Most például jutott az asszonynak egy új csilli-villi érintős mobilra, egykét rongyra, kapott egy táskát, és én is újítottam 2 pulcsit és egy nacit+ egy komolyabb Trox készletet.
Pupu! Barátom! Átgondolom, jó?
Keresztgyerkőcnek kellene?
- Urológia megvolt (minden lyukba benyúltak és elküldtek alhasi ultrahangra okt. végén)
- teljes laborvizsgálat (holnapra lesz kész)
- teljes pofaröntgen (mert Sikondán péntek este letört a fogamból egy darab müzliszelet zabálása közben, javítás folyamatban)
- EKG most volt (minden rendben)
- Még lesz valamikor egy belgyógyászat (aranyér
Egyenlőre ennyi. (ilyenkor derül ki hogy mekkora hulladék vagyok
Heti nem havi 10e megvenném részletre és akkor 55e be elhoznám hogy és lásd milyen nagylelkű vagyok.
Egyébként igazad van, hogy nem ér ennyit, de nekem igen...