alkatrésznek? max a kart-t winchestert tudod használni. Én a helyedben újat vennék.
Jobb ha eladod ezt egyben. Jobban jársz. venni kő egy újat, kiflashelni, oszt nem rizikózni egy használttal. Könnyű belefutni egy korábban 3 ledesbe, amit megjavíttattak és gyorsan megpróbálnak eladni. (én is így tennék. )
Megkérdeztem uram és parancsolóm, mi leszen a konzollal...
Azt kaptam, hogy mivel az enyém nem érdekli, de ha nem untam meg teljesen inkább ne adjam oda.
Úgy döntöttem marad a box, bocsi.
Viszont, szívesen segítek a döglött boxot elpasszolni pl. a vaterán. Fel kell dobni 1 Ft-ért inimálár nélkül, és kafául adják érte a jó kis pénzet. (bejáratott reg-em van a vateán, és némi tapasztalat is akad eladás kapcsán)
És máris veheted az újat.
Az isten!
Jobb ha eladod ezt egyben. Jobban jársz. venni kő egy újat, kiflashelni, oszt nem rizikózni egy használttal. Könnyű belefutni egy korábban 3 ledesbe, amit megjavíttattak és gyorsan megpróbálnak eladni. (én is így tennék.
Körbenézek prohardveren majd ha összejön a pénz rá. a régi box meg akkor megmarad alkatrésznek. Köszi hogy megfontoltad.
Megkérdeztem uram és parancsolóm, mi leszen a konzollal...
Azt kaptam, hogy mivel az enyém nem érdekli, de ha nem untam meg teljesen inkább ne adjam oda.
Úgy döntöttem marad a box, bocsi.
Viszont, szívesen segítek a döglött boxot elpasszolni pl. a vaterán. Fel kell dobni 1 Ft-ért inimálár nélkül, és kafául adják érte a jó kis pénzet.
És máris veheted az újat.
Cserélne velem...
Hehe,mivé változik a buszsofőr ha megcsókolják?
BÉKÁVÉ