Egy hangos, ápolatlan és egyaltalán nem vonzó kinézetű nő megy be két toporzékoló gyermekével a Real Marktba.
Az ajtóban álló hölgy kedvesen köszönti:
- Jó reggelt kivánok, kedves Asszonyom! Üdvözlöm a Real Markt bevásárlóközpontunkban. Kedves gyerekei vannak. Ikrek?
A nő abbahagyta a kiabálást, s odafordul a hölgyhöz.
- Nem, vazzeg, nem ikrek! A nagy 9, a kicsi 7 éves. Miért gondoltad, Te ütődött tehén, hogy a gyerekek ikrek? Vak vagy, vagy csak egyszerűen hülye vagy?
- Kedves Asszonyom, nem vagyok sem vak, sem hülye! Csak nem akartam elhinni, hogy Önt valaki kétszer megdugta.
Faszt pofázok itt nektek pont olyan magyaráz akinek 17 es van berakva hátra minek neked 17es anyámért csak mert az tetszik.
Ádikám és ha 6000 ként cserélek hátsó gumit az mit fáj neked te dolgozol meg a pénzért NEM akkor légyszives ha normális hozzászólásod van akkor szóljál kösz köcsi. Miért kell mindent megmagyarázni nem értem mind1. Az lesz és kész azt hittem értelmesebbek vagytok minthogy ezt kelljen magyarázni.
. .
Én nagyon díjazom a 160/18-as Michelin Macadam-ot,tavaly ősszel nyomtuk Pörbölyre akkora vízben, hogy Mlas mögöttem semmit nem látott,aztán mikor bedöntöttem egy élesebb kanyarba két személlyel,és még fékeztem is,stabilan fogta a gépet nem csúszott meg!
Azért vettem ezt ami most van fent mert ez volt a legolcsóbb ÚJ gumi ebben a méretben (180/55-17) de legközelebb nem veszek ilyen széleset. A minősége meg nem volt kérdés hogy bőven többet tud mint én.
lehet, hogy megköveztek, de nem értem utcára mire ez a nagy gumi válogatás..
szerintem a túra gumik tapadása is bőven elég kell legyen normális utcai motorozáshoz..
vagy nem?
jó a vicc!
Az ajtóban álló hölgy kedvesen köszönti:
- Jó reggelt kivánok, kedves Asszonyom! Üdvözlöm a Real Markt bevásárlóközpontunkban. Kedves gyerekei vannak. Ikrek?
A nő abbahagyta a kiabálást, s odafordul a hölgyhöz.
- Nem, vazzeg, nem ikrek! A nagy 9, a kicsi 7 éves. Miért gondoltad, Te ütődött tehén, hogy a gyerekek ikrek? Vak vagy, vagy csak egyszerűen hülye vagy?
- Kedves Asszonyom, nem vagyok sem vak, sem hülye! Csak nem akartam elhinni, hogy Önt valaki kétszer megdugta.
Ádikám és ha 6000 ként cserélek hátsó gumit az mit fáj neked te dolgozol meg a pénzért NEM akkor légyszives ha normális hozzászólásod van akkor szóljál kösz köcsi. Miért kell mindent megmagyarázni nem értem mind1. Az lesz és kész azt hittem értelmesebbek vagytok minthogy ezt kelljen magyarázni.
.
Ilyenek,nagyon jó kis gumik.
Pirelli
szerintem a túra gumik tapadása is bőven elég kell legyen normális utcai motorozáshoz..
vagy nem?