Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem kocsi kell vennem, a legkésőbb tavasszal.
Az enyémmel nem tudom vinni a családot, az asszony twingója meg kicsi a mózeskosárhoz.
Jó melót!
Sziasztok! Majd este!
persze,h van a motorodban vagy ki is veszed,eseladod nekem?adok helyette sportot:)
Akkor hajrá! Össze fog jönni,ne parázz!
Minek az?
Raktározós meló. Papírozós, rámolós, villázós. De legalább fix, nem rossz kezdő pénzér - 130 körül - és bejelentett, közel van...ideális számomra!
Ezért örökre hálás leszek Neked!
Miért? Gáz van?
. . . . . .
Mentem EKG-ra.
Thomas mondtad van 1 xboxod és lehet eladod.
Igen durva hibát követtem el amikor szóltam neked hogy van itt egy ezres.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Szasz!

Nekem van.
Akkor drukkolok Neked! Milyen hely ez? Mivel kell foglalkozni?
Nem tudom, most itthon ülök. Igaziból az elmúlt 1 hónapba 2x voltam benn összesen...nem hívott a főnök asszony. Én úgy vagyok ott, hogy van 1 srác meg a főnökasszony. Ők váltják egymást minden nap. Amikor meg valamelyikük nem ér épp rá, akkor jön Tomikabomika és bemegy dolgozni, attól függően reggeltől délutánig vagy délutántól éjfélig, hogy épp kit váltok. De most nem volt rám szükség...egy kis pihi meg elfért már, van más is amit tudok csinálgatni.

Ha minden igaz és Velem vannak az Istenek, akkor a napokban felhívnak a BILK Logisztikai központjából, hogy fel vagyok véve...most ezen imádkozom!
Köszi,nekem is tetszik. Vannak ilyenkor a kávézóban? Vagy egyedül ücsörögsz bent?
Gyönyörű motorod van Sanyi! Annyira szép...besza-behu
Undorító a dobja ráadásul.
Ez yamaha topic faszikám akit érdekel a gigi az majd körbenéz máshol.
Nem tetszik nekem se...azt írják, hogy "olcsó" lesz...2,5 misi azért annyira nem olcsó szerintem...bizti jó, meg minden, de nekem nem tetszik a külseje. Még mindig a szívlámpás SRAD-ok a legszebbek!
ilyenem sem lesz [O51
Reggelt mindenkinek!

Az új szétesixer!