Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt kifelejtetted, hogy előbb fog a gumi elöregedni, minthogy Pupu elkoptassa.
Sírszitt te kis buzi, a 38k-s háccsóér, amikor egy tisztességes 17es első annyi. egy jó 17es garnitúra legolcsóbban 70-80, de egy jó tapadós hátsót leírsz max 10 de inkább 5-6ezer alatt. két hátsónként egy első, és havi 10ezer mehet is a gumismalacba. biztos jó az a 18 is, sztem pluszba ne variálj, és ne sokalld a 40k-s háccsót.
Mindenfajta változtatás bűncselekmény lenne azon a motoron. (ekkor a lányod kénytelen lenne eljárást indítani ellened és hozzábilincselni a radiátorhoz, így kéne végignézned ahogy lehúzza a WC-n a Yamaha kulcsait! )
Egyenlőre nem keresek futóművet,ez pont jó nekem. A gép megpróbál gyári maradni mindnél tovább,mert ez így szép és jó. Ha egyszer valaha meggondolom magam,akkor sem a futóművel kezdem,mert ez nekem bőven sok is! 150km/h
Mi?
Nem tudja. És nem is érdekli, veszi a legmagasabb értéket és kész.
Ábrus postáztam,hétfőre ott lesz!
Nekem se a gyári KW-van a forgalmiban,de nekem felfelé csaltak,mert 62KW-ot írattak bele,holott az enyém csak a sima 500-as exup nélkül 51.7 KW-al.Igaz mindegy,mert akkor is 3-ik kategória lesz.
Nagyon tetszik neki az az R1
Kíváncsi leszek hogy Sanyi mikor kezd el komplett R1 futóművet keresni az övébe
Persze értem én. (szeretne a 17-esek klubjába tartozni)
Mondj egy ilyet
De ugye azt is tudod, hogy van amit nem lehet megfizetni?
Tökikém! Nekem most (17-es) Continental ContiForce van fent amit újonnan vettem, ez most 31,700Ft.
Ugyanez most 18-asba 32,600 Ft (használt gumit már jó ideje nem veszek)
És elárulom: ha nekem nem lett volna itt "csak úgy" a 17-es felni, eszembe sem jutott volna venni és átalakítani
De akkor ugye marad a gyári megoldás. Beüti szőke picsa 1988 fzr 1000 és kiadja xykW xy le de a picsa honnan tudja hogy svájci német japán amcsi piacra készült e
Csak! 17 es gumit könnyebb kapni olcsót mint 18 ast és hol kapsz 18as sportgumit? 17 es kell és kész
18" van 3 fajta az is túra és ott kezdi hogy 38000 és a vége 58000. Nana énekem sincs tyúkom aki fossa az aranyat. Na elég meggyőző volt. ha nem akkor
csak
kell és kész, te ezt nem értheted
Az lesz az! (marha régen valamelyik motoros újságban láttam)
És mi a frászért kell annyira a 17-es kerék?
hurrá, péntek
még 2 óra meló és vége a hétnek
Csövi. Képzeld,azért ment el a motoromból a kompresszió,mert a vezérmütengely nem kapot elég olajat a szívószelep sornál. Aztán szép lassan elfogyott a szelephézag,és lóg a vezérmütengelyem.
Attól még lehet használható, sőt jó is, hogy nem hozza az újkori paramétereit, vagy direkt le van fúvókázva (kisebb fogyi miatt) vagy épp egy halkabb (fojtottabb) dob van rajta. És máris nem 130 LE

A Pupu által említett mérés jó lenne, de ismerve magunkat, ott állnának a fékpad előtt sorban a 45 LE-re képes új R1-ek
Így most hirtelen nem.
Én a súgóéktól szoktam vásárolni. A neten kellene körül kell nézni.
A napokban találkoztam egy nagykanizsai taggal, neki voltak cuccai, de én marha még a telefonszámát sem kértem el. Azt mondta majd regel ide a fórumra.
Elvileg a műszaki vizsgán csak jó motorral lehet átmenni akár milyen idős a gép. Talán a kor beszámítás megmarad jövőre is....