Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem baj ha fúj,csak ne essen. Basszus,annyiszor megáztam mostanság,lassan vizibiciklim lesz a parasztbike-ból! Nekem meg úszóhártyák nőnek az ujjaim között.
Cső papa itt nem esik tegnap este óta jó idő van fúj a szél és elég hűvös van.
nézd meg a hiányzó darabokat és a szépet amit most kaptam és lefényeztem tegnap meg ma reggel annyi a különbség és nem lila hanem kék.
Cső Pupu! Most értem haza,pocsék idő van felénk. Hajnalban szarrá áztam,kicsit nyűgös vagyok.
Ok ne kapkodj mert nincs 1enlőre pénzem csak érdeklődtem meg van e vagy a vaterán keressem. . . .
ha valakinek van gyari 600-as 3he legszuro haza csonkokkal mindennel,szivesen beszelgetnek rola.
alap:) sot kulfoldon azert is fizetsz,ha teged hivnak.mind kapcsolasi dijat,mind perc alapon.valamint ha kulfoldrol kuldesz smst,az is dragabb.a fogadottak asszem ugyanannyik...
Egyenlőre félretettem,majd még próbálom szétszedni a forgórészt,csak délelőtt a főnök előtt gázos!
az egyik fehér, a másik lila fehér
vagy másra gondoltál?
Azért van 1 kis különbség a 2 idom között.
Az igen komoly . Gyulám holnap feladom a gyertyát. A generátorról van valami hír?
Pupukám,én már szipóztam is egy kis ammóniát,ma nincs vágás és most lehet javítani a gyorshűtőt!
Tudom szopacs
Vazze nem hozták ki a filmes technikusok a kormány befogómat.
Lesz vagy fél év mire előkerülnek megint. . .
szopacs
nem csak tré a reggel.. ráadásul most derült ki számomra, h a hívásátirányításér fizetnem kell, mintha én telefonálnék.. na basszák meg
reggelt
baszki, sikerült végigaludnom az éjszakát
(az élet apró örömei 2 )
Mit szenyozol köcs bántottalak?
buz
Na mi van kihalt a motoros társadalom se Sanyi se senki.
Ja amúgy neked is elmondom még magázódok a motorral. . . fú de levernélek most így kora reggel.
Mi van döglik még mindenki én már 1000 éve dolgozok.