Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 200ezer HUF-os motor is lesz 2millás HUF-os motor,ha 8ezer felett használod.
Csak ezt úgy nevezik,hogy fel újjitás,a másikat meg vétel árnak,a lényeg ugyan az.
emre. Vezérmütengely házat nem tudsz eladót?
Ez azért nem így van. Egy 1000res 20 éves lehet kihajtott, lógó szelepű, kis kompresszióval, épp beinduló, szétcsavargatott karbival, amit sosem forgatnak 8 fölé, mert szétesne azonnal hol adja az már a 100++ lovat...
Egy új 600as meg úgy pördül bele a pirosba, hogy beszélgecc mellette.. és mind2 125-130 LE. Papíron.
Arról nem beszélve, hogy az 1ik 200e a másik meg 2M Ft, és fizessenek ugyanannyit?
az vicces lesz,mert az allianznak a rendszereben nincs olyan,h FZR250R. a no ott vakarta a fejet,h most mit adjon meg nevnek,vegul o beirta kezzel. szoval ami biztos,h az FZR250-esnek nem tudjak a teljesitmenyet.
ja es a Cagiva freccianak se,mert az nev szerint a biztositonal Giciva Freggia volt.pedig 3x is lediktaltam,lebetuztem neki
hát itt elég ratyi idő van
asszem délelőtt nem lesz szerelés
zsolti ne legyel bolond! repedt,karcos notiert 10 peres akkuval nem adunk 75.000-et!
ha notit akarsz venni,akkor menj szegeden az e-boxba.a szetn istvan teren vannak,2 fiatal srac viszi a boltot.szegeden ok a legolcsobbak,en is mindig toluk vasarolok,es haszonnal adom el,amit ott veszek. 40-60 kozott hasznalhato laptopjaik vannak! aztan ha gondolod en szivesen ujratelepitem neked ingyen,esetleg ha nem magyara bill,olcson szerzunk bele ebayrol.
Flémelős jó reggelt mindenkinek azt hiszem kipróbálom a vállam, elmegyek edzésre...
Fú de nagyon süt itt a napocska kicsit hüvi van nincs még meg az ereje de ragyog
Igaz,
Lehet ha ma is jó idő lesz belepakolom az exup hátsórugót a gépembe
Ne sírj papa jönnek a hideg téli esték. Mama a babával pihizik te meg nyugodtan tolod a játékot.
Jön is
Nagyon jó én már végigtoltam. de jó le is szedem gyorsan és végignyomom még1x. . . . . .
Én is csak azért nem adtam el és vettem laptopot mert ezt még megvárom meg az új cod-ot.
és még ezzel sem jáccottam
Ezt most konkrétan a Wild-ból szkenneltem, de lehet más újságokban is megjelent a cikk.
Reggelt, megyek szopni. Chatelni nem ér, mert nem toom vissza olvasni este.
Nincs monitorom a játékos számítógépen
Talán a hétvégén veszek egy samu 226BW-t 30k-ért, csak az a baj vele hogy már nem garis.
Már egy kicsit kezd hiányozni a lövöldözés
Jövőhéten jelenik meg az új MOHA black ops . . .
Na elküldtem neki.
Meg hogy heti 10e részletre tudja e adni
ez az újság nekem is megvolt, nem a powrebikesban volt? mennyit néztem ezt a motort, istenem..
Sima ügy
Ne hagyd ki a dolgot, utána majd ráérsz gondolkodni hogy mi legyen.