Itt nálunk a diszletépítők és a karbantartók is azt a mini ventilátoros hegesztőt használják legutóbb az 5tonnás kapunak a mozgató fogaslécét hegesztették és nagyon jó lett bírnia kell a strapát. Meg 1 díszletnél sem mind1 mennyire faszán tudod összavarni pl magasban.
De a ruszkik se rosszak.
Hegesztőtrafót akarok venni,abszolút nem értek hozzá.
Milyet nézzek?Őszintén szólva nem nagyon bízok ezekbe a 15 kg-os hűtőventillátoros cuccoka .Vagy jók?
Őszintén szólva bizalomgerjesztőbbnek látszik a régi 20 éves hatalmas,kibaszott nehéz ruszki vasmag
Gyulám én tökéletesen igazat adok én ott merek csak gyorsan menni ahol belátom az útszakaszt és nincs nagy forgalom. Sőt Ikim szavaival élve " intettem neki jöjjön tempót" még ott se húzom neki ahol lehetett.
Nekem csak azért támadt sírhatnékom,mert némelyik még biztatja is a többit szabálytalanságra!Az egyik azt írja ezekkel a motorokkal gyorsan kell menni, azért vannak!Kíváncsi lennék ezzel a védekezéssel mire menne a bíró előtt,miután elcsapott valakit?sajnos ezek a tacskók addig nem fogják megtanulni mi a felelősség,míg valaki(vagy ők maguk)meg nem sérül,vagy meghal.
De jó itt vagy van 1-2 alkatrész fémből 1 pár műanyagból azokat is 600 papírral érdesítsem fel? Nem nagy felület km óra tartó km órakeretek fordszám mérő kerete. Fehérre fújnám.
Véletlenül megtaláltam az írásod a görög motoros vidinél hát nehogy már 1 16éves mondja meg ki az inteligens. Gyulám én tudom te mekkora koponya vagy és az inteligenciádat mutatja hogy nem álltál le vitatkozni 16 éves éretlen tudatlan fasszal mert a végén anyázásba fordult volna a dolog. . Énnálam biztos. nem azért mert nem vagyok inteligens azt se tudom mit jelent, de 1 pillanat alatt bepöccentem most .
. . . .
De a ruszkik se rosszak.
Milyet nézzek?Őszintén szólva nem nagyon bízok ezekbe a 15 kg-os hűtőventillátoros cuccoka .Vagy jók?
Őszintén szólva bizalomgerjesztőbbnek látszik a régi 20 éves hatalmas,kibaszott nehéz ruszki vasmag
2ra
Alapozó nélkül elég 220 vizesen
De most feküdj le aludni, vagy nyírj füvet
Gyári eredeti Yamaha motorsport sapka.
.
http://youtu.be/xOqx7HCwZI8 4 & csák norrisz[/L]