Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baz+, ez qrva jónak néz ki ennyiér. Elég gyárinak tűnik.
Na üléspróba megvolt fú de fú de kényelmes
Itt nálunk a diszletépítők és a karbantartók is azt a mini ventilátoros hegesztőt használják legutóbb az 5tonnás kapunak a mozgató fogaslécét hegesztették és nagyon jó lett bírnia kell a strapát. Meg 1 díszletnél sem mind1 mennyire faszán tudod összavarni pl magasban.
De a ruszkik se rosszak.
Na de gyors voltam mint 1 villám.
Hegesztőtrafót akarok venni,abszolút nem értek hozzá.
Milyet nézzek?Őszintén szólva nem nagyon bízok ezekbe a 15 kg-os hűtőventillátoros cuccoka .Vagy jók?
Őszintén szólva bizalomgerjesztőbbnek látszik a régi 20 éves hatalmas,kibaszott nehéz ruszki vasmag
1re .
2ra Felszerelem a másik villahidat most és megnézem milyen lenne az emelt kormánnyal.
Gyulám én tökéletesen igazat adok én ott merek csak gyorsan menni ahol belátom az útszakaszt és nincs nagy forgalom. Sőt Ikim szavaival élve " intettem neki jöjjön tempót" még ott se húzom neki ahol lehetett.
Vasat: 120 és rá az alapozó,azt meg 600-assal.
Alapozó nélkül elég 220 vizesen
De most feküdj le aludni, vagy nyírj füvet
Nekem csak azért támadt sírhatnékom,mert némelyik még biztatja is a többit szabálytalanságra!Az egyik azt írja ezekkel a motorokkal gyorsan kell menni, azért vannak!Kíváncsi lennék ezzel a védekezéssel mire menne a bíró előtt,miután elcsapott valakit?sajnos ezek a tacskók addig nem fogják megtanulni mi a felelősség,míg valaki(vagy ők maguk)meg nem sérül,vagy meghal.
Csak ne félnék Tőle ennyire...eladnám fos áron a kicsit és lenne egy nagy a helyébe...
Ja meg a hűtő keret és a hűtő előtti műanyag is. .
De jó itt vagy van 1-2 alkatrész fémből 1 pár műanyagból azokat is 600 papírral érdesítsem fel? Nem nagy felület km óra tartó km órakeretek fordszám mérő kerete. Fehérre fújnám.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .
Hehe én már tudtam mi lesz a kedvenc motorom volt asszonytól kaptam 1997 be 1hónapunkra.
Gyári eredeti Yamaha motorsport sapka.
Kííííísz vagy .Saját lelki nyugalmad érdekében hagyd el az oldalt mára.Üdv :A sportmotor szerkesztősége
no, megyek hazahozom a trónörököst
Véletlenül megtaláltam az írásod a görög motoros vidinél hát nehogy már 1 16éves mondja meg ki az inteligens. Gyulám én tudom te mekkora koponya vagy és az inteligenciádat mutatja hogy nem álltál le vitatkozni 16 éves éretlen tudatlan fasszal mert a végén anyázásba fordult volna a dolog. . Énnálam biztos. nem azért mert nem vagyok inteligens azt se tudom mit jelent, de 1 pillanat alatt bepöccentem most .
. . . .
De hazudni, csak a végső esetben
LOL
http://youtu.be/xOqx7HCwZI8 4 & csák norrisz[/L]
Mármint Qray Feri,ő hivatásos víruskergető!
A Facebook meg állítólag tele van virellával,de ezt Qrail,vagy Mlas tudja!
Ja ok megvan az téves faszság azt törölni akartam erre mindenkinek elküldte akivel eddig leveleztem.
hol éltek ti bazmeg? Hi5? iwiw? jézusom