Közben rájöttem
mindegyik gyújtáskapcsolót ilyen csavarral raknak fel,amit nyomatékkulcsal meghúznak, aztán letörik a fejét, hogy a csavarfejhez ne lehessen hozzáférni.
Én a kocsimon cseréltem, ott egy fűrésszel belevágtam egy kicsit, aztán csavarhúzóval kihajtottam.
Neked szerintem egyszerűbb lenne lefúrni.
cumi, mert akkor fúrhatod le, meg a felső villahídba vághatod a menetet
De ezt nem is értem, mert a felső részén ahova rögzítem nem átmenő furat van, hanem egy menetes furat, amibe két kb. 6-os imbusz csavarral fogatom fel a kapcsolót.
Nálad mi fogja a szegecs másik felét?
Kell fékcsöveket és kuplung csövet néznem. Olcsóbb volna ha ilyen magam összeszerelem darabokba veszem de ebbe nem bízok. kb 25000 lenne a fékcső és a kuplungcső ha ők csinálják és kb 15 ha veszem 30ft/cm a fém fékcső és a csavarok 1500körül van /db alátátek és roppatócsavarok meg kb 4000ft. összesen
Lmentem motorozni 1et, hát, már elég hideg van... motor is nehezen melegedett, a gumi semennyire se, a kezem fázott (mert hülye fejjel nem vettem kesztyút)
Szóval úgy néz ki, lassan számomra vége
Olcsó praktikeres is megfelel, ha nem ipari célra használod. A "ventillátoros" elnevezéssel az inverteresre gondoltál? Az mindenben jobb, de elég drága játék, akkor kell, ha sokat viszed. Amolyat meg kapsz 4000ér. Egy jó fényre sötétedő pajzs meg normális csomag pálca többe lesz..
mindegyik gyújtáskapcsolót ilyen csavarral raknak fel,amit nyomatékkulcsal meghúznak, aztán letörik a fejét, hogy a csavarfejhez ne lehessen hozzáférni.
Én a kocsimon cseréltem, ott egy fűrésszel belevágtam egy kicsit, aztán csavarhúzóval kihajtottam.
Neked szerintem egyszerűbb lenne lefúrni.
van benne menet, vagy csak egy lyuk a sok közül
De ezt nem is értem, mert a felső részén ahova rögzítem nem átmenő furat van, hanem egy menetes furat, amibe két kb. 6-os imbusz csavarral fogatom fel a kapcsolót.
Nálad mi fogja a szegecs másik felét?
Nekem is Praktikeres hegesztőm van, asszem Budget W1504-es, olyan 12-15k között volt, amennyit én hegesztek arra tökéletes.
Pajzs volt hozzá.
http://elado.debrecen.slando.h...
Mit kapok 4000-ért? ? ?
Kb. ott ahol rajzoltam
Szóval úgy néz ki, lassan számomra vége
Én meg szépen szétdaraboltam a vasat.
Ja Pupu 200km.
Megygöttem.
Emre a kormánykapcsolót és a kormányzárat hogy lehet leoperálni mert nálam szegecselve van