Énis faluhelyen vagyok 1x sikerül eldobni a vasat azt is a szobába de mekkora erőm van 1ből fel tudtam kapni a földről a vasat de mind ezt azért mert majdnem leszállt a sony tv a helyéről hát hol néztem volna a meccseket a tv be.
Ja nem is mondtam. Délbe felhív 1 fiatalos nagyon kellemes nő a telefonon,és közli hogy megcsinálták a bőrgatyát azon a részen ahol elszakadt kérdezem mit és hol mert hirtelen nem értettem annyira jó volt a hangja hogy 1ből szerelmes lettem belé. Erre mondja ahol elszakadt ahol a férfiak erősek szoktak lenni. Mondom drága én nem a kabátomat adtam be hanem a nadrágomat nem a bicepszemnél volt elszakadva hanem, a tökömnél. Kurva nagy röhögés mert ki volt hangosítva a boltba, erre 1 másik női hang abba is szerelmes lettem 1ből az első férfi aki nem a tökére vág fel. Dehogyisnem csak nem szóban hanem tettekben váglak fel. Na erre mikor tudok érte menni mert erre a nagyszájúra kíváncsi a kolléganő mondom kedd szerda és az volt a vége várunk sok szeretettel pá. Pff mit gondolnak ezek a mai nők.
Na volt időm visszaolvasni.
Én ma csak egy 40-est gurultam a bütykösökkel, a crosspályán földhözvert úgy alig birok menni Mostanában nincs hét hogy legalább 1 nagy bukta ne legyen.
Ezt nézzétek! Ma délután gyakorlatilag ketté tört az egyik busz. 1986-os üzembehelyezés! A képek a második ajtó jobb és bal oszlopáról készült,és a srác aki vezette,csak azt vette észre ,nagyon elkezdett nyikorogni. Az utolsó képen,meg a minőségi karosszéria és fényező munka eredménye. És ezért a munkáért nem is keveset fizetnek.
Bazdmeg annyi víz volt a tökömön is folyt kérdezd Ikimet vagy Snoopyt. Otthon a fedett lakásban nem is esik, szolidaritásból beállhattál volna a zuhany alá talpig bőrbe bukóval 4órára és akkor megtudtad volna mi mit kaptunk.
Én ma csak egy 40-est gurultam a bütykösökkel, a crosspályán földhözvert úgy alig birok menni
Idős vidéki süket-vak-derékfájós orvos házaspáré volt.
Ezt még 1 rendőr is tudja