Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

17"-os
észben tartom
Ha azon az van,akkor a buszon is annak kell legyen,megnézem,és kunyizok pár használtat.
A kerék meg 18as szEMRE is látszik. de jó kis szójáték szEMRE
Na ezek kellenének amiket írtam a hűtőről nem tudok nyilatkozni hogy kellene e de ha nagyon jó állapotban van akkor szó lehetne róla.
Az összeget meg megbeszéljük privátban. Ha úgy jó neked.
akkor most vezesd elő némi komolysággal vegyítve
köszi
De szépen megcsináltattam nem?
nem akarok előre inni a medve bőrére, de elképzelhető a dolog...
Na akkor 1 gyors lista komplett hátsó idom segédvázzal cakk pakk lámpa indexek első lámpa kormány+villahíd lámpatartó fékcsövek. hirtelen ennyi ja és ha van rajta féknyereg fedél. gondolj 1 összegre annak vedd a felét és annak a 3át. na ez vicc volt.
Én használt légszűrőkről szedtem le ilyen rácsokat. A kamion légszűrőn elég nagy van...
Szia nem fizetős windows 7 minialkalmazásokba van benne gyárilag.
Most gondolkoztam 1 kicsit mert néha azt is szoktam .
És rájöttem nem a jobb lábtartó van elmászva hanem a bal. Ugyanis ennek a bal oldala volt törve és a váltókart én egyengettem ki egyenesre. szóval a balba van 1-2 centi elcsúszás felfelé ezért ülhetek ferdén a vason.
Akkor üdvözölhetünk az 1000resek táborában?
Sztem az a kerék 17", legalábbis a küllője olyan, a 18-as mintha nem ilyen lenne, de nem biztos.
hanem?
sziasztok
bocsi az off ért de tegnap láttam PUPU az asztalod és azt szeretném megkérdezni, hogy raktad ki az időjárás jelentést ( fizetős) a dolog?
Nekem nem az kéne.
Meglássuk majd ha válaszol
De ahogy elnézem ebben is 18"-os a hátsókerék.
És tegyük hozzá, nem 32 fok volt, hanem 16, és nem is városi tötymörgés volt, hanem laza országút (ott hűtés van, de power nincs)... de Te tudod. Próba-csersznye.
Ha igen akkor lehet biznisz? Tudod hogy csökkenjen a kiadásod.
Ne megvetted?
Nekem te nem láttad Ábrus igen rács nélkül is pirosba volt Pécsen a vizem. de a lamellák 50% be volt hajolva. ezt most kibombáztam. És kell elé a rács.
megtörtént