Na ezek kellenének amiket írtam a hűtőről nem tudok nyilatkozni hogy kellene e de ha nagyon jó állapotban van akkor szó lehetne róla.
Az összeget meg megbeszéljük privátban. Ha úgy jó neked.
Na akkor 1 gyors lista komplett hátsó idom segédvázzal cakk pakk lámpa indexek első lámpa kormány+villahíd lámpatartó fékcsövek. hirtelen ennyi ja és ha van rajta féknyereg fedél. gondolj 1 összegre annak vedd a felét és annak a 3át. na ez vicc volt.
Most gondolkoztam 1 kicsit mert néha azt is szoktam .
És rájöttem nem a jobb lábtartó van elmászva hanem a bal. Ugyanis ennek a bal oldala volt törve és a váltókart én egyengettem ki egyenesre. szóval a balba van 1-2 centi elcsúszás felfelé ezért ülhetek ferdén a vason.
És tegyük hozzá, nem 32 fok volt, hanem 16, és nem is városi tötymörgés volt, hanem laza országút (ott hűtés van, de power nincs)... de Te tudod. Próba-csersznye.
Nekem te nem láttad Ábrus igen rács nélkül is pirosba volt Pécsen a vizem. de a lamellák 50% be volt hajolva. ezt most kibombáztam. És kell elé a rács.
Az összeget meg megbeszéljük privátban. Ha úgy jó neked.
És rájöttem nem a jobb lábtartó van elmászva hanem a bal. Ugyanis ennek a bal oldala volt törve és a váltókart én egyengettem ki egyenesre. szóval a balba van 1-2 centi elcsúszás felfelé ezért ülhetek ferdén a vason.
Sztem az a kerék 17", legalábbis a küllője olyan, a 18-as mintha nem ilyen lenne, de nem biztos.
bocsi az off ért de tegnap láttam PUPU az asztalod és azt szeretném megkérdezni, hogy raktad ki az időjárás jelentést ( fizetős) a dolog?
De ahogy elnézem ebben is 18"-os a hátsókerék.