Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassú menetben a Frézi hajlamos melegedni, és mivel zárt a motortér, csak ott megy be elöl levegő. Ez a rács elfogja a keresztmetszet 20-30%-át kb.

Vagy mostantól csak gyorsan akrsz menni? (tempót? )
Erre rá kell csapni 3hónapja 250be hirdette a gyerek. Bakker lenne erre pénzem meg is venném.
nyami-nyami
Az műanyag és akkor a a lyuk rajta mint 1 alagút. Itt van 1 pont előttem.
Ezt versenyrácsként hirdetik akkor nem lehet szar, Átmegy a levegő rajta nem téglafalat akarok beépíteni. Miért bombázol a negatív hullámokkal. Én veszek és felrakom. Ábrusnak is van fent és ő nem panaszkodik. fú de felbasztál.
Lehet kapni festékboltban festékhengerekhez lehúzó rácsot,azon kell kigörgetni a felesleges festéket csepegés mentesre,szerintem kettő elég az ezres hűtője elé is,és potom pénz!
Recept: Frézi sáját levében főzve.
Anyag: alurács
Elkészítés: egyszerű, csak elé kell rakni.
én az RF emre akartam anno ilyesmit a hűtő elé...de pont ezért nem került rá
az XJ-re nem kell
Nekem a Zasszony vágja, de mindig összeveszünk, mert húzza. Sztem direkt csinálja..
Bakker ez a darab 60x30as alurács 7200ft tüvös .
Igen, a női fodrász az drága
csatlakozom a "magamat nyírom ingyé" klubbhoz
én hetente/2hetente vágom időtől és hangulattól függően
Én 7 éve kaptam 1 profi hajvágógépet semmi baja nem volt eddig.
És havonta1x ingyen nyírom le a hajam.
Egy ezrest? Gyulám hol élsz Te? Itt még barátok közt is 3.500-ért vágják az enyémet...
Én magamnak szoktam,asszonytól kaptam egyszer egy akkus hajnyírót,40mm-ig vág,azzal ledúrom gyorsan!Esetleg kollégám a fülem körül megigazítja ollóval és spóroltam egy ezrest.
Reggelt! Ma hajvágás, mert már úgy nézek ki mint egy ősember

ádám Neked inkább ízlést kéne venned...
Sanyi az előző neked szólt, csak én balfék magamnak válaszoltam
ma 9.20 kor kezdek, este fél hatkor végzek...közbe csak mázlival érsz el, ha eltalálod mikor van éppen szünet
Jó reggelt vietnááááám .
Kini nem akarlak elkeseríteni,de nálam is így kezdődött,és felújítás lett belőle!
Nekem a jobb szélső,meg a bal kettes sz*r nagyon,de a tartalék blokkban se volt több négynél.Mérj újra,de adj neki gázt,mert ha lefojtod a a szívóoldalt,nem tud levegőt szívni,és nincs amivel feltöltse a hengereket!
a katana király még, imádom a formáját.
hát akkor 1-2 indítja be a motort