Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg töltöm a Machete-t. Asszem Te linkelted valamelyik héten
Motoros baleset

Olvastátok?
Most el kell mennem anyámékhoz de nemsokára visszajövök.
Nekiálltam a hűtőt kihajtogatni de szar 1 meló
Ha hidegebb időben nem indul az rosszat jelent(a bankszámládra nézve)mert igazolni látszik ezeket az értékeket.
Ebben a motorban akkor ténylegesen 100e km feletti futásteljesítmény van és Ádám meglátásával ellentétben bizony motorfelújítás következik.
- minimum gyűrűzés ami 15e Ft/dugattyú=60e Ft
- HA MÉG a dugattyúk is elkoptak akkor a négy dugattyú szintén 15e Ft/db=60e Ft
- hengerfúrás ~10e Ft
- tömítések (ha készletben van) 30e Ft
- hengerfej (ha csak csiszolni kell a szelepeket) ~30e Ft
- erre még ha szerviz csinálja akkor a munkadíj kb 50e Ft
- olaj+szűrő+apróságok ~10e Ft
- összegezve:~250e Ft
- És feltételeztük hogy a főtengely csapágyai még jók!
- Ilyenkor szoktak rám értetlenül nézni a tulajdonosok és feltenni a kérdést: Meennyii? Hát az egész motor ér annyit!
- De ne kívánom hogy ne legyen igazam.
ok aktuális lesz szólok időbe. . . . . .
Ja és az én motoromon is le lett fújva az első teló a vázzal együtt!eddig még jó!
linkPupu,ezt az oldalt nézd meg!Jól ismerem a srácot!Szerintem 15000/elem áron megcsinálja!Az oldalidom felülete számít kb. 1 elemnek!Holnap megkérdezem a fényező kollegámat,de ő elég válogatós!Ha érdekel szólj és beszélek vele!
Még most használtam elöször,új a müszer,most vettem ki a dobozból.
Nálam tavasszal mérték, akkor 10 felett volt mindegyik hengerben.
A "szerelővel" azóta nem találkoztam, ha gondolod holnap felhívom a pontos értékek miatt. De az adat csak tájékoztató jellegű.
ábrus. Fent vannak a karburátorok és nem húztam neki gázt,csak inditóztam kb 5mp-ig. Hidegen 20-fok melegben indul,hidegebb idöben már nem indul.
Mi lehet a gond?
Gyulám!
Mi van akkor ha mondjuk az FZR gy.elektronikához felszerelt gy.trafó primer tekercse 0,54ohm a szekunder meg 7500Kohm? (Cinquecento gyári trafó)
(FZR gyári trafó: P:1,8-2,2 Ohm SZ: 9,6-14,4 Kohm)
Biztos hogy jó az a műszer? A gyári érték 13-14 bár között kell hogy legyen és a hengerek között nem lehet nagyobb különbség 0,5-0,8 de maximum 1 bárnál.
Nem akarom megsérteni a motorod úgyhogy: nagyon rossz!
Biztos hogy jól mérted? ennyire pocsék eredményt nem láttam mostanában (kis gáz volt neki húzva indítózáskor ha fent volt a karburátor?)
Mert ha ez igaz akkor drága mutatvány következik ugyanis 9 bár alatt már nem hívják semminek.
Lehet beszerzek 2őt mert el kellene dugni valahová a trafókat. Ha nem megy vissza a fejidom.
Igen ezt néztem nagyon dúrva
fényezősdi videó:
Cserélhető és most látom hogy van a Bárdinál Fiat Cinquecentoé (Brecav) 6500/db és szemre még kisebb is.
basszus először azt hittem hogy ez egy Verhovina kilométeróra
Ja, szólt az asszony, hogy jó lehetett a tejfakasztó buli.
Köszöni a közreműködéseteket.
hihetetlen szar, de még hihetetlenebb, h indul. ha az a bar skála mint a képen. inkább úgy mondanám, valami nem jó, mert ennyikkel indulni sem kéne.
Köszi! Egyelőre nem aktuális
Majd átveszem tőled féláron
ábrus. Ahogy mondod,a belsö skálán 3-5-ig volt a mért eredmény hideg motornál.
Ez milyen szerinted?