Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,ezt Neked találtam PUPU!
A következön már ott kell lennem mert a végén még azt hiszitek ,hogy nincs is motorom
Pupu. A napfény melegétöl, növekszik a kompresszió a hengerekben?
Remélem elöbb vagy utobb odaérek szombat este értünk haza meg ma is meg minden nap ez van most munka van 1000 -el de azért ez nincs mindig igy ! csak most olyan sok munkát összeválaltunk ,hogy már csak tavaszra fogadunk ujakat hála isten ritka az ilyen ebben a válságos időben .
Mit jelent az,hogy eloxálás?
PUPU! Erzsébeten van egy műhely ahol eloxálják a telóidat olyan színre amilyenre akarod,(vagyis elég sok színük van) 2500ft/db.Én is terveztem tavaly télen de aztán elmaradt,lehet majd idén.
fizika melegben minden kitágul és mivel a henger közvetlen napfényt kap jobban melegszik mint a dugók.
Szia! Nem tudtál szabadulni szombaton? De a legközelebbin ott leszel ugye?
Te hová valosi vagy mert szerintem közeli vagy hozzám vagy nem ?
Szép estét !
Hétfő reggel 9-re viszem műszaki vizsgára a Golfit!
adamfzr. Az hogy lehet,hogy melegebb időben nagyobb a kompresszió a hengerekben?
Nincs ott semmi galiba! Finoman meg kell hajlítani a fülénél.
köszi papa akkor nem értem a csavar helyek ott vannak semmi roncsolás nyom.
Csinálhattad volna úgy is hogy legalább egy kicsit ferdén álljon, mert szegény Pupu most két napig nem alszik majd.
Ja! Sziasztok! Vége mára.
Szia Pupu! Az enyémen így állnak a dolgok.
Légolajos motort láttam egy úton elkopni, annyira hideg volt, nem tudott bemelegedni. A piszkoslevegős kopás meg alattam esett meg, egy nap alatt.
Ilyen hamar a gyűrűk, szűretlen piszkos levegőtől simán elkopnak.
Az hogy lehet,hogy kb 2-hete,még hajnalban 10-fokban is pöcre indult gáz nélkül szivatóval?
Olajat nem eszi,a kipufogó vége száraz,szinte szürkére van égve.
Ilyen hamar elkoptak volna a dugattyúk+a gyürük?
tegnapelőtt megnéztem, nem rossz de túl sokat ne várj