Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emre asszem te kérdezted a xenont. itt olcsón van.
http://motostyling.hu/webshop/...
igen, igazi mesterek ők
és ahogy írtad nálunk is vannak akik tudnak ilyen csodát, de kevesen tudják/tudjuk megfizetni a munkájukat

a VTN eljárás ami felkeltette az érdeklődésemet... itt is hirdetik magukat (pécsi cég). szeretnék majd egyszer bekéredzkedni hozzájuk közelről körbe szaglászni a dolgot
és az is öntött gyertyakábeles vagy cserélhető?
Ja tényleg! Ma megtekintettem a Kispolszki iker gyújtótrafóját újonnan és láss csodát, felhasználható a Frézikhez! 1,7 kOhm az ellenállása a tekercsnek. (9700Ft újonnan/db)
Tudom tudom nem feszítettem a húrt mert a motoromat haza szerettem volna 1 be hozni ha már ilyen hűséges 1 dög lett belőle.
Igen ezért mert dadogott a motor és ezért imbolygott jobbra balra.
Meg gondolom azért nem akart megdőlni sem a kanyarokban
Nem kell magyarázkodni baszod, a többiek kezébe már jópár ezer km benne volt, nagyon jól vezettél, a megtett km-eket nézve! Nem vállaltad túl magad...
Ja csak ott 1kg festék 10000 dodo volt.
Á nem valami komolyabbra vágyok.
Hehe az 1es ről magától leesett a pipa tiszta zöld oxid volt az összes pipa tök laza volt jó kis oxiddal. a pipám típusa TD T-140. Ha nem lett volna kicsit oxidos és jól illeszkedik akkor lehetett volna kapaszkodni a szerpentinen utánam skacok. Szóval azért nem tudtam "intettem neki jöjjön tempót" tartani mert kicsit hurutos volt a gépem.
polisport fejidom pupu
Épp ezért felhagytam a járműveim otthoni színezésével mert beláttam hogy NEM értek hozzá.(jó volt-jó volt de sosem OLYAN!)
A Frézit is egy fényező sráccal festettem (közelről nagyon látszik de 25e Ft volt)
Feleslegesnek éreztem valódi fényezést varázsoltatni rá (pedig megvan a koncepció,100e Ft lett volna) mert nincs annyira egyben az idomozás.
Amiket pl az Amcsi motorokban vagy az Újjáépítőkben Chip Foose fényezői csinálnak (varázsolnak!) NA AZ FÉNYEZÉS! (tudnak ilyet Magyarországon is, láttam olyan mintha egy csillogó üveglap alatt lenne a festék! még megérinteni is csodás élmény!)
Na most vagyok nagy bajban. Nagyon tetszik fejidom és körlámpák nélkül a vas.
Lesz a hűtőn mit barkácsolni azt már látom a paréj még le is fényezte horpadtan
Okés hidd el nem kiállításra menne a motor. Csak ez az mtk szín brrrrr
Még.
ábrus!
csodaszép gyűjtemény!
holnaptól ezt bevesszük a tananyagba
(ha hozzájárulsz)
Úgy érted hogy a lefényképezett műszeren a belső skálán 3 és 5 báros nyomást mértél azzal az eljárással amit leírtam?
. na akkor nem fényezek, idegennél az qrva drága lenne.

Ábrus látod azokat a gyertyapipákat. Na ezek nem áznak be
És te ezzel el mertél indulni. .
Tudom,kedves kolléga. Régen én is FESTETTEM egy-két motoromat és a tapasztalat azt mutatta hogy ez nem véletlenül egy külön szakma. A nyilvánvalóvá vált alapvetések:
- a fényezendő felület sohasem lehet elég egyenletes
- a fényezendő felület sohasem lehet elég tiszta
- a fényezendő felület sohasem lehet elég jól aládolgozott
- a felhasznált kittet sohasem lehet elég vékonyan felkenni
- a festékrétegeket sohasem lehet elég egyenletesen felhordani
- garantáltan mindig a legutolsó festékréteg (vagy a lakk) sikerül a legrosszabbul
- ugyanazon a felületen is többféle színárnyalatot lehet megvalósítani ugyanabban a rétegben és munkafázisban
- a szárítási hőmérséklet sohasem lehet ideális
- pormentes helyiségben fényezni lehetetlen,mert olyan nincs
-bármelyik itt felsorolt hiba bekövetkezése esetén már csak festésről beszélünk.
ábrus. Nekem a leg jobb érték 5-ös,a leg rosszabb 3-as.
Szerinted milyen a kompresszió a hengerekben?